Hvad kan jeg sætte i en damp renere at dræbe lopper?

July 19

Hvad kan jeg sætte i en damp renere at dræbe lopper?

Når det bruges sammen med andre behandlingsmetoder, er Damprensning en effektiv måde at dræbe lopper i dit hjem. At kende de rigtige ingredienser til at tilføje for at dræbe lopper og deres æg vil hjælper du beslutter dig for hvilken behandlingsform virke bedst. Hvis du ikke har en damp renere, leje en fra din lokale hardware eller supermarked.

Grundlæggende rensning

Vakuum dine gulve først hen til ophæve snavs og debris sammen med lopper og deres æg. Kassér vakuum indholdet af en zip-lock pose til at forhindre lopper fra at flygte. Vælge et rengøringsmiddel, der er rigtige for din model af damp renere, såsom en til stærkt trafikerede områder, pet pletter eller lugte. Hvis det ønskes, tilføje en anti-skummende agent til rent vandreservoir. Disse agenter forhindre overskydende skummende som vandet suges op igen. Bruge en langsom, støt slagtilfælde, når du flytter renere frem og tilbage på gulvtæppet.

Vand

Den mest naturlige metode at dræbe lopper med en damp renere er at bruge vand kun. Fyld rent vandreservoir som anvist af damp renere er producent. Damp renere opvarmer vandet før cirkulerer det ud af renere og ind i dit tæppe. Varmen fra vandet få has på lopper og æg. Disse lopper og æg, at undslippe varmen dø ved drukning i beskidt vandreservoir, eller når du hælde vand ned i toilettet.

Eddike

Eddike er et andet naturligt valg for loppe drab. Hæld lige dele vand og æblecider eller hvidt destilleret eddike i rent vandreservoir af din damp renere. Eddike dræber ikke kun lopper, men lugt frastøder fremtidige angreb. Eddike vil efterlade en lugt til dine tæpper, men det forsvinder hurtigt. Hvis det ønskes, tilføje et par dråber af din favorit duft af væsentlige til reservoir til at bekæmpe eddike lugt.

Flydende opvaskemiddel

En anden mulighed er at tilføje 2 eller 3 dråber af flydende opvaskemiddel til rent vandreservoir før Damprensning. Selvom vand vil drukne de fleste lopper, hjælper opvaskesæbe dræbe resten. På grund af deres lille størrelse kan lopper ikke altid bryde vand spænding og flyde på toppen, undgå drukning. Ved at tilføje sæbe, hjælpe du med at bryde denne spænding.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com