Hvad kan jeg sætte Over Latex maling til at forhindre Peeling?

February 17

Hvad kan jeg sætte Over Latex maling til at forhindre Peeling?

Anvendelsen af lak, vil shellac eller nogle andre belægning over latex maling ikke stoppe maling fra peeling i de fleste tilfælde. Det meste af tiden, maling skaller på grund af hvad der er under det og ikke fra eksterne årsager. Det ligegyldigt ikke, hvad du lægger over malingen, fordi det ikke vil beskytte det fra hvad der er under malingen. Finde ud af, hvad der forårsager malingen til at skalle, så du kan finde en måde at løse det.

Om Latex maling

Latexbaserede malinger er maling, der bruger en form for gummi som solid (harpiks) i malingen. De kaldes ofte "vandbaseret" maling, fordi de bruger vand som opløsningsmiddel, også kendt som Flyselskabet eller tyndere. Men det er vigtigt at forstå, at ikke alle vandfortyndbare lakker er latex. Vandbaseret maling kan indeholde andre harpiks såsom akryl eller polyvinyls. Disse malinger er undertiden benævnt "akryl latex" maling.

Hvorfor male skræl

Maling skaller af én simpel grund: det er ikke at overholde den overflade, den blev anvendt til. Når latex maling anvendes på et objekt, skaber det et bånd til det. Denne obligation er dannet som malingen tørrer og hærder. Hvis anden grund maling kunne ikke oprette denne obligation, kan det blister, knæk eller skræl.

Årsager til Peeling

Latex maling kan skræl af en række grunde, såsom hvis det var forkert anvendt. Latex maling anvendes på toppen af en olie-baseret eller alkyd maling vil knæk og skræl. Maleri en beskidt eller blank overflade uden at forberede det korrekt vil også medføre malingen til at skalle. Fugt, kan hverken på overfladen eller i luften, også forårsage malingen til at skalle.

Fugt

Fugt er ikke så stort et problem for latex maling som for olie-baserede eller akryl maling. Latex maling skaber en åndbar overflade, der tillader fugt at flygte. Ellers, kan maling boble når vandet fordamper. Men fugt kan være et problem for latex maling hvis malingen blev anvendt før primeren fik lov til at tørre ordentligt. Alle primere liste en recoat tid på deres etiket. Dette er mængden af tid, primeren skal tørre, før det kan males under ideelle betingelser. Temperaturer under 50 grader Fahrenheit eller luftfugtighed over 50 procent kan forlænge den tid, en primer skal tørre, før det kan males.

Vand afskrækningsmidler

Den eneste gang du kan undgå afskalning ved at anvende en topcoat er, hvis det er forårsaget af fugtspredende. Fugtspredende er når vand er absorberet gennem en umalet del og transporteres til malede dele. Vandet så forstyrrer bond og får den til at skrælle. Fugtspredende ofte opstår på ting som våbenhus rækværk, der kun blev malet på toppen. Vandet så kommer ind gennem bunden af rækværket og får den til at mislykkes. I dette tilfælde kan anvende en vandafvisende over hele overfladen hjælpe med at forhindre malingen fra peeling. Men det vil kun fungere, hvis hele overfladen er belagt. Ellers, fugtspredende kan stadig forekomme. Der dækker hele overfladen med en god kvalitet primer vil også forhindre fugtspredende opstår.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com