Hvad kan jeg sætte på en forvitret Redwood hegn til at gøre det se bedre?

November 30

En redwood hegnet kan blive misfarvet fra elementerne i tidens udlån en snavset udseende til din ejendom. Hvis du vil opdatere udseendet af en forvitret redwood hegn, skjule udseende ved at dække det med en bejdse. Nogle forsyninger fra en hardware butik vil være nødvendige, så vil nogle værktøjer bruges til naturpleje - disse kan erhverves fra isenkræmmer hvis ikke allerede på side.

Sprøjtemaling

Hæld dækkende farve, uigennemsigtig plet i den åbne munden af maling flasken, der kommer med komprimeret luft sprøjtepistol. Skrue mundingen af flasken til forbindelsen på undersiden af spulehåndtaget. Drej ventilen på trykluft tank, som er knyttet til sprøjtepistol, uret et par omgange. Formålet med sprøjtepistol på den venstre del af hegnet. Tryk på udløseren og spray redwood hegnet, går op og ned hver sektion, når du bevæger Sprayen fra venstre til højre side. Slip udløseren og lad pletten tørre for den tid, der er angivet i dens instruktioner. Gentag proceduren, når pletten er tørret. Rotere trykluft ventil mod uret for at slukke trykluften.

Maleri

Rør halvgennemsigtig olie pletten i sin kan med en træ røre pind. Dyp en pensel i blandingen. Placer paintbrush mod det øverste venstre hjørne af redwood hegnet. Bevæger sig hen over hegnet, med lange strøg med pensel, som du male ned på længden af hvert pæl. Lad pletten tørre for den tid, der er angivet i brugsanvisningen. Gentag maleprocessen, når pletten er tørret.

Ru Finish

Erhverve en maling rulle, hvis redwood hegnet har en ru finish. Hæld vand-baserede uigennemsigtig plet i en maling bakke. Dyp paint roller i skuffen. Male redwood hegnet, startende fra øverste venstre hjørne og bevæger sig på tværs af hegnet, som du ruller ned på længden af hvert pæl ved hjælp af paint roller. Lad pletten tørre for den tid, der er angivet i vejledningen, før du gentage processen med paint roller og de vandbaserede uigennemsigtig plet.

Semi-transparent Vinyl maling

Rør indholdet af en halvgennemsigtig vinyl maling med en træ røre pind. Dyp en pensel i blandingen. Placer paintbrush mod det øverste venstre hjørne af redwood hegnet. Male hver pæl med en lang lodret streg, som du flytter på tværs af hegnet fra den ene side til den anden. Lad malingen tørre som pr vejledningen på dåsen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com