Hvad kan jeg sætte på min græsplæne til at dræbe lopper?

August 7

Hvad kan jeg sætte på min græsplæne til at dræbe lopper?

Et angreb af lopper kan være en kilde til stor irritation både ind og ud af hjemmet. Lopper besætte almindeligvis husstand tæpper, domesticerede kæledyr og haven græsplæner, ødelægger afgrøder og bidende enhver forbipasserende mennesker i processen. Der findes en række effektive metoder til destruktion og indeholdende loppe skadedyrsangreb i haven, lige fra naturmedicin til kemiske behandlinger. Læs altid fabrikantens anvisninger før du anvender nogen kommercielle produkter.

Planter og blomster

Visse planter udsender lugte, der er ubehagelige at lopper og forhindre dem i at komme ind eller tilbage i din have. Malurt, penny royal og lavendel planter er især effektiv til at afvise et angreb af lopper og andre have skadedyr, herunder hvide fluer. Plante nogen af disse blomster i de berørte områder af din have og vand regelmæssigt. Når de bliver til at vokse, planterne bør slippe græs og jord i haven af uønskede lopper.

Diatoméjord

Diatoméjord er en sedimentbjergarter pulver, der virker ved at bære væk den beskyttende skal have lopper og andre insekter. Uden denne beskyttelse, lopper hurtigt dehydrerer og dør. Diatoméjord er ugiftigt for, så vil ikke skade din familie eller kæledyr. Det kan normalt købes fra landmandens butikker eller fra sundhed butikker.

Nematoder

Nematoder er mikroskopiske organismer, der forekommer naturligt i jorden i hele verden. De indeholder symbiotisk bakterier, når indtages af dræbe lopper eller andre have skadedyr, kan dræbe dem inden for 48 timer. Nematoder Angiv lopper gennem deres respiratorisk åbninger, fører til blodforgiftning og død. Nematoder formere inden for loppen og gå videre til en anden vært (loppen) når fødevareressourcer med loppen udløber. Nematoder bør blandes med vand og spredt over hele græsplænen ved hjælp af en vandkande. Vand på plænen med rent vand grundigt efter brug til at sikre, at nematoder er drevet dybt ned i jorden hvor lopper er til stede.

Pyrethrum

Pyrethrum er en naturlig insektgift, som kommer fra chyrsanthemum blomst. Det er meget effektiv til at dræbe haven skadedyr såsom lopper, myg og tæger. Pyrethrum skal blandes med vand, normalt omkring to til fire tabel skeer for hver gallon af vand, før brug. Pyrethrum er sikkert at bruge med mest haven grøntsager og planter og er tilgængelig fra havearbejde butikker. Du kan genanvende pyrethrum efter syv dage, hvis det kræves.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com