Hvad kan jeg sætte på min have at dræbe ukrudt & græs før det er tid til at dyrke det?

August 3

Hvad kan jeg sætte på min have at dræbe ukrudt & græs før det er tid til at dyrke det?

Forberede en haven seng til udplantning kræver fjernelse af alle uønskede plantematerialer. Gartnere bruger mange metoder til at opnå dette, fra hånd-grave hver enkelt weed til gentagne tilling for at hele tiden udrydde planter og udstødning deres rodsystemer. Den bedste måde at udrydde ukrudt, er imidlertid at forhindre deres vækst i første omgang.

Sort plastik

Et lag af tyk, sort plastik vil stoppe væksten af alle planter på jorden under det. Du kan enten installere det sorte plast i det tidlige forår, før nye vækst kommer fra jorden, eller klippe ned alt vegetation før udlægning af plast, hvis ansøger senere på sæsonen. Sikre, at Plasten er i direkte kontakt med jorden, for de bedste resultater. Overlappe sømme med mindst 6 inches og sikre dem med vandtæt tape. Sikre kanterne af plast med sten eller begrave kanterne med et par inches af jord. Sort plast vil også hjælpe jorden varme op hurtigere i foråret, da den sorte farve tiltrækker solens stråler og overfører varmen til jorden under det.

Genbrugsmaterialer

Som en midlertidig barkflis, kan genbrugsmaterialer bruges til at dække jorden og blokere væksten af ukrudt. Brug ark af aviser, store stykker af pap eller endda tæpper. Satte flere lag af aviser og et eller flere lag pap, afhængig af hvor tyk pap er. Våd ned aviser straks, så de ikke blæser væk. Sikre papir eller pap med sten i kanterne, og derefter dække med et lag af hø eller halm. Tæpper skal fjernes inden plantning. Aviser, pap og barkflis på toppen af dem kan være dyrket i jorden for at forbedre dens struktur og frugtbarhed, da de nedbrydes.

Herbicid

Spray område med et nonselective, systemisk ukrudtsmiddel, såsom glyphosat eller ammoniumglufosinat. Ukrudtsmidlet er sprøjtet på blade og stængler af planter og er derefter optages i plantens system. Ukrudtsmidlet rejser ned til planter rødder, dræbe dem. Glyfosat virker bedst på hård flerårigt ukrudt, men tager 10 til 14 dage til helt dræbe uønsket vegetation. Ammoniumglufosinat fungerer bedst på årlige ukrudt og er ikke så effektiv på flerårigt ukrudt. Dog dræber ammoniumglufosinat planter meget hurtigere end glyphosat, normalt inden for 48 timer efter påføring.

Noter om ukrudtsbekæmpelse

Begynd ukrudtsbekæmpelse i det tidlige forår for de bedste resultater. For at bedste udrydde årlige ukrudt, blokere alle sollys fra at nå jorden ved at dække det, ved hjælp af de metoder, der er skitseret ovenfor. For hård flerårigt ukrudt, anvende glyphosat systemisk ukrudtsmiddel eller dække jorden i den voksende seng for seks til 12 måneder. Du kan hurtigt udrydde årlige ukrudt, bruge ammoniumglufosinat systemisk ukrudtsmiddel.

Handling af tilling jord efter udrydde ukrudt på overfladen vil bringe tusindvis af ukrudtsfrø til overfladen. For at hjælpe med at holde dem fra spire, satte en tyk barkflis i den voksende seng efter plantning din ønskede afgrøde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com