Hvad kan jeg Spray på mistelten til at dræbe det men ikke ondt træet?

October 13

Hvad kan jeg Spray på mistelten til at dræbe det men ikke ondt træet?

Misteltenen er en parasitisk plante, der vokser på træer, stjæler vand og næringsstoffer fra dem ved at integrere dens rodsystem inde i sin vært. Der er to typer af mistelten. Dværg mistelten angreb fyrretræer, graner og nåletræer mens sande mistelten angreb en række træer, herunder oaks, elms, pekannødder, birk, Ask, valnødder, boks ældster, græshopper og hvide fir. Der er ikke nogen sprays, der vil dræbe mistelten uden også såre værten træet, men der er andre måder at styre dette irritationsmoment anlæg.

Ægte mistelten

Ægte mistelten, eller grønne mistelten, er en stedsegrøn plante med tykke, ovale blade og små, hvidlige bær der vokser mellem oktober og December. Ægte mistelten ofte vokser i klumper og er let at se når træerne slipper deres blade om efteråret. Ægte mistelten planter kan kun overleve på levende værter. De producerer de fleste af deres egen mad, men de drager nogle næringsstoffer og en masse vand fra værten træet.

Dværg mistelten

Dværg mistelten forårsager meget mere skade til sin vært, fordi det ikke giver nogen af sine egne fødevarer gennem fotosyntese. Dværg mistelten er mindre end sand mistelten, med ikke-træagtige, segmenteret skud og lille, skællignende blade. Ligesom sand mistelten, kan dværg mistelten kun overleve på levende værter.

Skader

Sunde træer kan normalt tåle sand mistelten på et par af deres grene, fordi kun få planter ikke fjerner nok vand eller mineralske næringsstoffer til at forårsage betydelig skade. Dog kan en svær angreb dræbe træer, især hvis de allerede understreget eller svækket af andre grunde. Ægte mistelten forårsager hævede og sprødt områder af dødt træ. Træer, der er befængt med dværg mistelten miste vigor og dø langsomt fra toppen ned som deres fødevareforsyning er gradvist kvalt. Som angreb vokser værre, bliver træer snoet og sværtede. Begge typer af mistelten forårsage en tæt vækst af små grene kaldet heksens kost.

Klipning

Mistelten lægger sig til et træ vaskulære system, og den eneste måde at permanent fjerne det fra et træ er at fjerne en del af træ. Klipning af den synlige del af mistelten ikke vil fjerne alle af anlægget; det vil bare vokse tilbage. Men klipning mistelten tilbage til det sted, hvor det tappes fra træet betyder, det vil ikke trække så meget vand eller næringsstoffer fra sin vært, og det kan også holde misteltenen fra blomstring. Dette vil skulle gentages hvert år eller to til at holde misteltenen kontrol.

Beskæring

Beskæring angrebne grene vil helt fjerne mistelten og dræbe den. Skær grenen på en skridtet mindst 1 fod fra stedet hvor misteltenen vokser. Beskæring grene behøver ikke at være ødelagt da misteltenen vil naturligvis dø når det er ikke længere på en levende vært. Beskæring er effektiv på let angrebne træer, men det kan være umuligt at beskære alle de inficerede grene på alvorligt angrebne træer uden at dræbe dem.

Ethephon

Ethephon er et kemikalie, der regulerer plantevækst. Når det bruges på mistelten, forårsager det mistelten til at droppe de fleste af sine blomster, frugt og skud, forhindrer planten fra går til frø og sprede infektionen til andre træer. Dog dræbe ikke det del af rodsystemet, der er i træet vært, så planten vokser igen i tre til fem år. Ethephon kan bruges til at hjælpe kontrol dværg mistelten eller sande mistelten og bør anvendes, når værten træet er hvilende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com