Hvad kan problemet være, hvis min elektriske GE udvalg ovn Switch ikke virker?

October 4

General Electric elektriske ovne har en række komponenter, der kan forårsage et problem med en switch. Fejlfinding i forbindelse med hvad problemet kan være, så du kan derefter løse det.

Brudt Fuse

Hver GE elektrisk vifte har en lunte placeret under kogepladen, selvom lokationen kan variere afhængigt af din model og det år, det blev designet. Hvis sikringen er brudt, plejer parameteren tænde ovnen. For at afgøre, om sikringen er intakt, fjerne det og nærlæse. Brændt sikringer bliver sort eller mørk brun, mens intakt sikringer vises solid og gennemsigtig med ingen glasskår.

Brudt brændere

Hvis parameteren for en brænder ikke arbejder, men separate skifter arbejde for alle andre brændere, det er sandsynligt, at brænderen er skyld i. I dette tilfælde, købe en udskiftning brænder og installere det ved at trække den brudte brænder og trykke på den ny sig ind i stikket.

Brudt Socket

Hvis brænderen fortsætter med ikke at arbejde, er det sandsynligt, at stikket er skyld i. At erstatte det, fjerne brænderen og sæt den til side. Fjern derefter stikket ved at skrue det fra serien. Skub den nye stikket på plads og stram skruerne. Erstatte den nye brænder og teste switch for at se om det virker.

Fejlbehæftet ledning

I nogle tilfælde kan parameteren være årsag til rækken ikke i orden. Afgøre dette ved at kontakte en professionel for at teste den elektriske strøm når du flip kontakten på eller ved fastsættelse af alle andre spørgsmål. Hvis parameteren fortsætter med ikke at arbejde, er det sandsynligt, at kontakten er brudt. Købe en erstatning switch direkte fra GE eller en forhandler.

Magten spørgsmål

Du altid kontrollere din ovn er forsynet med strøm. Det er ikke nok til at gøre sikker på, at ovnen er sat i, men som forretningen kunne være brudt. Sæt en anden appliance i stikkontakt til at se, om det har magt. Hvis ikke, problemet er med stikkontakten eller dit hjems fuse system.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com