Hvad kan sættes på Plastic Potter at genoprette Finish?

March 31

Hvad kan sættes på Plastic Potter at genoprette Finish?

Der er mange grunde til at bruge plastic Potter i haven. I modsætning til de fleste andre materialer er plast lette vægt, gør det muligt at flytte gryder rundt selv når de er store og fyldt med jord og planter. Plastic Potter er også billige. Men med tiden bliver finish på plastic Potter lurvet udseende. Heldigvis lidt maling nemt genopretter plastic Potter og gør dem vare længere.

Årsager til henfald

Plast bryder ned på grund af udsættelse for sol, fryser, sne og vand. Til sidst, sådan eksponering gør Potter ser utiltrækkende og forårsager skørhed og revner, gør Potter ikke længere brugbar.

Rengøring gryder

Den første ting at gøre med en lurvet udseende puljen er at rengøre den grundigt. Fjerne alle planter, placere dem på jorden og forstyrre så lidt af jorden omkring rødderne som muligt. Fjerne alle resterende snavs og snavs i og uden for puljen. En slange med en spray dyse fungerer godt for dette; så gør en højtryksrenser. Hvis det er nødvendigt, krat puljen med en børste til at fjerne snavs fra sprækker.

Desinfektion gryder

Snavs på en gryde kan indeholde bakterier, mineralforekomster og andet restmateriale, der kan havnen plante-drab sygdom. Gamle gryder bør derfor også desinficeres ved at placere en del husholdnings blegemiddel og 9 dele vand i en spand eller andre af de store containere. Sættetid puljen i denne løsning i mindst 10 minutter. Blande nogle skålen vaske i en spand vand. Når puljen er færdig slikke, vaske det i denne blanding. Du kan være nødvendigt at skrabe mineralforekomster ud med en kniv.

Skyl grundigt og lad tørre. Genplante potten, eller male det så det ser mere attraktive.

Maleri gamle gryder

Når gamle gryder er desinficeret og grundigt ren, kan du male dem for at genoprette deres finish. Altid vælge en maling, der er beregnet til plast, og nøje følge producentens anvisninger. Spray maling der ligner sten eller beton er gode valg, men en smule mere pizazz, overveje en glans finish ligner kobber, sølv eller en hamret metal.

Dække dit arbejdsområde med aviser eller store plastic affaldsjournal poser og placere en log eller mursten i midten. Sætte potten oven på mursten eller log, og maling alle men bunden (som ikke nødvendigvis behøver maling, anyway) i én session. Sørg for at anvende mindst to frakker af maling. Mal ikke på indersiden af puljen hvor snavs bliver til sidst.

At gøre gryder vare så længe som muligt

En måde at gøre plastic Potter sidst er længere at male dem, så snart du køber dem, før du nogensinde placerer alle planter i dem. Dette hjælper med at beskytte plast fra elementerne.

Derudover ikke forlade Potter ud i vejret unødigt. Hvis for eksempel du har enårige i en plastikbeholder, Tøm puljen i efteråret, vaske det og gemme det i garagen eller andre beskyttede område indtil plantning tid næste forår.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com