Hvad kan være galt, når min Kumquat træ holder taber bladene?

March 31

Hvad kan være galt, når min Kumquat træ holder taber bladene?

Kumquat er en langsomt voksende, shrubby plante ofte grupperet med citrus. Træ, hvilket er sandsynligt, native til Kina, kan dyrkes udendørs i varme klimaer, men er kompakt og kort nok til at vokse som en potteplante indendørs i nordlige klimaer. Kumquat funktion mørke-grønne skinnende blade og sødt duftende hvide blomster, der modnes til aflange eller runde gyldne til rødlig-orange tommer-dækkende frugter med tre til seks papirmasse-holdige sure segmenter. Kumquats holde fødevarereserverne i deres blade, så enhver blad drop bør betragtes som en opfordring til opmærksomhed.

Forkert jordfugtighed

For meget eller for lidt tilgængelig jord fugt kan forårsage kumquat træer til at droppe blade. Vand er ofte anvendes også ofte i tilstrækkelige mængder. Bruge en test til at bestemme, hvor ofte træet skal vandes. Fyld en dåse med 2 inches af vand. Når vandet i dåsen er helt fordampet, vand træ med en tommer til en tomme og en halv af vand og refill kan. Anvende vand med en hastighed, der ikke tillader afstrømning. Kumquats dyrkes i beholdere kræver hyppigere vanding.

Kolde skader

Kumquat træer miste blade og frugt efter alvorlige fryser, selv om kumquat er kendt for at være hårdfør under 20 grader Fahrenheit. Forsinkelse beskæring indtil efter enhver dieback opstår, selv om træet er grimme i landskabet for et par måneder. Prøv at undgå kolde skader. Hvis kumquat er container vokset, bringe det indendørs eller til et beskyttet område. Hvis det er plantet i landskabet, fjerne muld fra omkring træet, grundigt vand jorden, dækker træet og overveje at bruge et varmeapparat.

Skadedyr skader

Kumquats er modtagelige for flere sygdomme eller skadedyr. Nogle af disse kan forårsage blad drop men træer vise ofte tidligere, mere vejledende symptomer, der vil bidrage til at identificere og behandle for specifikke skadedyr. Pot-vokset kumquats kan være angrebne ved mealybugs. Kumquats kan blive påvirket af skurv, alge leaf spot, fedtede plet, anthracnose, melanose, frugt rådner, stilkenden rot og gummosis. Mide skader er også en almindelig årsag til blad drop.

Naturlige Drop

Sunde træer kaste naturligvis selv sundt udseende blade. Blade lever kun i 18 til 24 måneder og derefter slippe. Dette fald er typisk mest mærkbar og fejlagtigt alarmerende i foråret men opstår hele året.

Hurtige ændringer i lys

Hvis kumquat er container vokset og flyttede til beskyttelse mod kolde temperaturer, kan hurtige ændringer i lys tvinge blad drop. Acclimate træer, der er på vej indendørs om vinteren eller udenfor i foråret. Langsomt reducere eller øge mængden af daglige lys over to til fire uger.

Roden problemer

Hvis kumquat er container vokset og bliver rootbound, kviste vil dø tilbage og blade vil falde fordi muligheden af rodsystemet ikke er afbalanceret af baldakinen behov. Moderat beskære toppen tilbage for at bedre match rodsystemet eller repot kumquat til en større beholder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com