Hvad køler luften i en husstand køleskab?

November 1

Hvad køler luften i en husstand køleskab?

Husholdningskøleskabe chill indersiden luft ved at fjerne nogle af de eksisterende varme. Som du sæt termostaten til koldere indstillinger, fjerner såsom i fryserum, kølemiddel enhed mere varme indtil den når den korrekte temperatur. Derefter lukkes enheden indtil sensorer finde ud af at køleskabet er varmere end den burde være.

Lov om termodynamik

Lov om termodynamik, at når to områder har forskellige temperaturer, såsom inde og uden for et hjem i løbet af vinteren eller inde i køleskabet og den omgivende varme i køkkenet, at temperaturen i begge områder vil udligne. Varmen overføres fra den varmere område til den koldere. Moderne køleanlæg bruger lov om termodynamik.

Tetrafluorethan

Tetrafluorethan, kendt som HFC-134a, er kølemiddel anvendes i moderne apparater. Det findes i gasformig tilstand indtil nedkøles til-15.9 grader Fahrenheit, hvor den skifter til en væske. Det veksler mellem gas og væske, som løber gennem en køle cyklus.

Kompressor

En kompressor tvinger HFC-gas i et lille rør, der fortsætter som bredbånd på bagsiden eller undersiden af dit køleskab. Gas varmer som det er komprimeret men mister denne varme til den omgivende køligere køkken luft som det passerer gennem spolerne. Hvis du rører bredbånd på bagsiden af dit køleskab, vil du bemærke, at de er varmere end køkkenet.

Ekspansionsventil

Da gassen køler, det vender tilbage til en flydende tilstand og løber gennem en ekspansionsventil. Ekspansionsventil er et hul, som flydende passerer igennem på vej til fryseren. Den kolde væske i bredbånd trækker varmen fra fryserum og derefter provenuet til regelmæssig kølerummet. Som HFC absorberer varme, bliver det en gas igen.

Gentage cyklus

Gassen returnerer til kompressoren til at gentage den samme cyklus indtil nok varme trækkes fra rum til at nå den ønskede temperatur.

Termoelement

Termoelement er et termometer, der har sensorer til at slukke strømmen af elektricitet til kompressoren når fryser og køleskab har nået de korrekte indstillinger. Sensorerne tillader det elektriske kredsløb til at gøre en komplet forbindelse når indvendigt temperatur er for varmt, forårsager kompressor til at begynde at arbejde igen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com