Hvad krybbe ark vil Match en Baby tremmeseng i kirsebær?

August 23

Hvad krybbe ark vil Match en Baby tremmeseng i kirsebær?

Den mørke, rige tone af et kirsebærtræ krybbe matcher godt med en bred vifte af farver og mønstre. Gå bold med en krybbe ark sæt i lyse farver, eller appellerer til et spædbarn naturlig tiltrækning som kontrast til en lys farve. Oprette en børnehave, der viser off din smag og stil ved at indarbejde elementer du elsker.

Pink og blå

Vælge pink eller blå krybbe ark for en traditionel børnehave sæt. Blød, lys versioner af disse farver - ofte kaldet "baby pink" eller "baby blue"--gå meget godt med de mørke lameller af en kirsebær krybbe, samtidig give børneværelset et karakteristisk dreng eller pige udseende. Bevæge sig ud over de pastel variationer og prøve en mørkere nuance eller anderledes hue helt. En mørk blågrøn ville gøre en fantastisk kombination med kirsebær. Fuchsia, en dristigere nuance af lyserød, også kontrast godt med kirsebærtræ.

Andre pasteller

De fleste pastelfarver gå godt med en mørkere farvet krybbe. Forgrene sig til andre farver som lilla, lys gul eller foråret grønne. Overveje et ark sæt farven på orange sherbet; Det ville kontrast godt med din krybbe og forbedre den mørke farve af træ. Salvie grøn ville være en stor kønsneutral valg, og en lys turkis ville påfaldende i en lille piges børnehave.

Mønstre

En stribet ark sæt ville være egnet til en kirsebær krybbe i nogen af de farver, der er blevet nævnt. Prøv brede striber i en mørk farve til en fed look eller nålestriber i en pastel for en mere afdæmpet effekt. Også overveje plader, der har store blokke af farve på dem, svarer til en quilt mønster. Derudover kan dine yndlingsdyr, karakter eller historie komme til livet på din baby's ark sæt. Den mørke farve af barnesengen udligner denne type mønster godt.

Neutrale farver

Hvid er den ultimative kønsneutrale farve og parret med en cherry krybbe, ville gøre en moderne og attraktiv tilføjelse til din planteskole. Hvid krybbe ark giver fremragende kontrast og ville være visuelt tiltrækkende for din baby og resten af din familie. Hvis du vil oprette en blød men komplementære føler, vælger en krybbe ark sæt, der er en nuance eller to lysere end den mørke brune af træ.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com