Hvad krydsfiner vil du bruge til at gøre en Finish som kirsebær?

October 2

Hvad krydsfiner vil du bruge til at gøre en Finish som kirsebær?

Krydsfiner er et udviklet produkt, som er en robust endnu billig byggemateriale. Det er lavet i en række forskellige størrelser og finish, så du kan vælge den bedste, der passer til dine særlige formål. Med korrekt teknik og materialer, kan du gøre nogle typer af krydsfiner ligne kirsebærtræ.

Krydsfiner

Krydsfiner indeholder lag af mekanisk komprimeret træprodukter. Komprimeret træ tråde og partikler udgør et meget stærkt materiale, der giver en passende struktur for at danne gulve, vægge og tag samt frysere, møbler og andre genstande.

Kirsebær krydsfiner

Fabrikanter danner hårdttræ krydsfiner plader og standard krydsfiner plader med den samme proces, men de gør hårdttræ krydsfiner fra udvalgte typer af hårdttræ i stedet forskellige nåletræ. Kirsebær krydsfiner laves kun kirsebærtræer. Selvom den kirsebærtræ er jorden og pressede, er kirsebær krydsfiner meget ens i farve til naturlig kirsebær træplader.

Kirsebær finér

Nogle former for krydsfiner har en finer lag over det øverste lag af komprimerede træ. Facaden giver produktet en illusion af en solidt stykke af kirsebærtræ på grund af den udsatte korn. Kirsebær finér krydsfiner ligner mest sande kirsebærtræ, selvom det kan være den mest kostbare type af krydsfiner.

Kvaliteter og pletter

Krydsfiner er lavet i forskellige kvaliteter, der betegner glathed af sin finish. At vælge en type af krydsfiner med en glat finish gør det muligt at skabe et endeligt produkt, der ligner kirsebærtræ uden at bruge en stor mængde af penge. A-klasse krydsfiner har mest jævne overflade blandt krydsfiner kvaliteter. Denne type af krydsfiner har færrest fejl og er pre slebet. Undgå at købe C-klasse eller D-grade krydsfiner for projekter du har til hensigt at vise, især hvis du agter at skjule det som massivt træ finish i kabinetter og andre projekter.

Selvom resultatet ikke ser roligt som svarer til reelle cherry cherry krydsfiner eller kirsebær finér krydsfiner, er det muligt at foretage andre former for krydsfiner har en finish, der ligner kirsebær. Denne metode er normalt billigere end at bruge kirsebær krydsfiner eller kirsebær finér krydsfiner, og det giver en attraktiv færdige produkt. Projektet begynder med slibning og polering krydsfiner til en glat finish. Pletten krydsfiner med en cherry pletten til at give det en illusion af kirsebærtræ. En frakke af polyurethan eller lak vil beskytte og forsegle træ.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com