Hvad kunne være årsagen til min elektriske Whirlpool tørretumbler ikke at få varmt?

December 20

Spabad elektrisk tørretumbler er drevet udelukkende af elektricitet til både tumbling og varme. Hvis din tørretumbler holder varme, et godt første sted at tjekke for et problem er med sin elektriske forbindelse. En dårlig wire kan interferere med tørretumblerens evne til at varme ordentligt. Selv om varme emner kan virke som store problemer, kan en lille detektiv arbejde afsløre at spørgsmålet med din tørretumbler er relativt små og kan fastsættes temmelig simpelthen.

Netledningen

En slidt netledningen kan forhindre en tørretumbler fik tilstrækkelig elektricitet til at drive varmeren. I stedet for den elektrisk nuværende løber gennem ledningens ledninger til tørretumbleren, kan en korroderede eller udsatte wire ikke relæ lige elektriske spænding behov for en elektrisk Whirlpool tørretumbler til at fungere fuldt ud. For eksempel, selvom kontrolelementerne tørretumbler kan arbejde, tørretumbler er tumbling kan blive svækket, og dens vandvarmer kan ikke generere varme. Inspicere netledning til skade, og opgradere til en ny ledning, hvis nødvendigt.

Stikkontakt

Dit Whirlpool tørretumbler stikkontakt kan have en dårlig wire, som kan forhindre stikket fra at kunne overføre strøm nok til at i sidste ende energize den tørretumbler varmer. Frakobler den tørretumbler netledning og i en anden husstand apparatet som en støvsuger, vækkeur eller lampe, tørretumbler er bøsningen. Tænde for apparatet. Hvis apparatet fungerer dels men ikke fuldt ud, eller magt skærer ud intermitterende, er noget sandsynligvis forkert med det stik ledninger. Kontakt en elektriker for at reparere den.

Termisk sikring

De fleste Whirlpool tørretumblere, gas samt elektriske modeller, er udstyret med en termisk sikring eller switch. Sikringen er en sikkerhedsmekanisme, der blæser hvis tørretumbleren når en temperatur hvor overophedning er muligt. Efter sikringen blæser, er tørretumbler er varme evne midlertidigt suspenderet indtil du adresserer den overophedning problem og swap ud den blæst sikringer med en ny. Kontakt en Whirlpool tørretumbler reparation specialist for at få din tørretumbler serviceres.

Varmelegeme

Et varmelegeme på spabad tørretumbler består stort set af en lang, tyk, sammenrullet stykke metaltråd. Wiren er designet til at lede varme når det er fyldt med energi af elektricitet. Som bredbånd begynder at falme på varmelegemet, så gør den varmer output, indtil elementet ikke kan producere varme længere. Når et element bliver slidt, skal det udskiftes; Du kan ikke reparere en slidt element for at genoprette sin funktion. Kontakt en Whirlpool tørretumbler specialist for at vurdere styrken af varmelegemet og måle dens output. Hvis specialisten bestemmer elementet ikke er, har ham erstatte den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com