Hvad kunne være årsagen til min græs at dø?

May 25

En tyk, grøn græsplæne er målet for mange boligejere, men det er ikke altid let at opnå. Bortset fra indlysende tørke er der andre mulige årsager til din græsplæne er ved at dø. Forbered dig på at undersøge og lære årsagen. Mens der er ingen enkelt vidundermiddel til en døende græsplæne, er der metoder og behandlinger til at ødelægge årsagen og producere en sund græsplæne.

Gødning brænde

Gødning er beregnet til at hjælpe din græsplæne vokse tykkere, grønnere og sundere. For meget gødning kan dog have den modsatte effekt. Altid bruge gødning, der er formuleret for din type af græs, og brug aldrig mere end fabrikanten antyder. For meget, eller en forkert type, kan dehydrere, eller brænde, græsset og i sidste ende dræbe den.

Insekter

Insekter kan tegne livet fra din græsplæne, så søge efter potentielle syndere. Inspicere vinger på græs, afklippet græs og rødder i døde og døende områder. Sammenlign dine resultater med lignende områder af sunde græs. Insekter findes overalt i sunde og usunde græs er sikkert uskadelig, og din døende græs kan have en anden årsag. Men hvis insekter er koncentreret i døde og døende områder, de er sandsynligvis årsagen til problemet. Styre dem med en bredspektret insekticid, der er egnet til din klima og type af græs.

Svamp

Der er mange svampe, som opretter fragmentarisk og udbredt beskadigelse af græsplæner. Leaf spot, smeltende ud og meldug kan påvirke store områder. Nekrotisk ring spot, sclerotinia dollar spot og pythium blight skabe mindre pletter af døende græs. Nogle svampe forlade indlysende støvede eller slimet rest på græsplænen. Andre typer er sværere at få øje på, så det eneste spor kan være døende græs. Græsplæne specialister kan skelne om din græsplæne havne svampe og hjælp til identifikation. Med denne viden, kan en fokuseret behandlingsplan dræbe svampen. Forhindre svamp ved at rive græsplænen regelmæssigt for at forhindre døde græs, også kaldet thatch, oprustning. Vand passende for din type af græs, jordbundsforholdene og klima, fordi svampe trives i fugtige områder.

Forkert slåning

Slå græsplænen baseret på dets tilstand og vækst, ikke på en stiv, ugentlige tidsplan. I varmt vejr med masser af regn, kan græs vokse hurtigere end normalt; Ugentlig slåning kan ikke være nok. Afskære mere end en tredjedel af højden på et tidspunkt svækker græsset, hvilket gør den modtagelig for sygdom og andre problemer. I tørke, kan slåning for ofte eller for korte dræbe en allerede svage græsplæne. Hvis du kommer hjem fra en ferie at finde, at din græsplæne ligner en hayfield, klippe det på den højeste mulige indstilling. Sænke plæneklipperen dækket lidt for hver fremtidig slåning, og gradvist bringe din græsplæne under kontrol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com