Hvad madrasser er bedst for en Float seng?

February 27

Hvad madrasser er bedst for en Float seng?

Du føler dig beroligende naturlige bevægelse som du sove i en float seng. Når din krop viser, klipper denne seng rammetype forsigtigt i svar. Float sengeramme er udtænkt af en tysk møbeldesigner, Max Longin, så du er klogt at se på Longins madras anbefaling først. Den minimalistiske og legende design passer til flere madras stilarter. Float bed skaberen anbefaler imidlertid kun en madras. Medmindre splurging på efterlader denne usædvanlige bed frame design du ønsker overkommelige madras alternativer, stick med hans pick, selvom du har fundet en billig knockoff.

Latex

Maxwells madras af valg er en latex madras, hvilket gør skiftende positioner lettere samtidig giver kroppen støtte. Når du flytter, genvinder en latex madras sin form hurtigere end hukommelse skum, hvilket er nok, hvorfor Longin anbefaler det over hukommelse Skummadrasser. Hvis du er en pernittengryn om hvor hurtigt din madras genvinder sin form, når du flytter, kig på latex madrassen nærmeste slægtning--hukommelse skum.

Hukommelse skum

Hukommelse Skummadrasser er berømte for at give dig fornemmelsen af smelte i en madras, som dens materiale er i overensstemmelse med formen af kroppen. Hukommelse skum adskiller sig fra en latex madras, idet indtryk af din contour dvæle midlertidigt. Hvis du sjældent bevæger dig i din søvn, du kan ikke mærke hvordan resterende visninger kan påvirke en anden kvalitet af resten. Måske du er mindre interesseret i søvnkvalitet og placere en højere prioritet på nyder de vuggende fornemmelser af en flydende seng.

Innerspring

I stedet for at opleve den flydende bed i en madras, der afbøder bevis for din motion, er en madras, der er mest sandsynligt at udtaler bevægelser en med interne kilder. Da et gennemsnit på 80 procent af sveller afhængige bredbånd for support, kan du finde en innerspring madras egnet nok for dig. Så længe størrelsen på madrassen passer float sengeramme, er en innerspring madras dit mest overkommelige alternativ, trods Longin's latex madras anbefaling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com