Hvad malet vægge gå med en Sage sofaen?

April 3

Måske fordi det er en nuance findes i naturen, er salvie en beroligende farve. Det er også en alsidig farve i, at der er mange forskellige nuancer af væg maling, der vil supplere sage sofa. Den nemmeste måde at opspore den perfekte farve til dit værelse er at drage fordel af et farvehjul.

Supplerende

Komplementære farver er dem, der findes direkte overfor hinanden på farvehjulet. Komplementære farve til sage er violet. Vær sikker på, at hvis du går denne rute, vælge skyggen af violet, der passer til intensiteten af salvie sofaen. For eksempel, hvis salvie grøn på sofaen er på den lyse side, gå med en bleg nuance af violet. Ideen er at give værelse visuel balance.

Analoge

Et andet valg for væggene indebærer at vælge en lignende farve på hjulet. Analoge farver er dem, der findes direkte ved siden af salvie grøn på farvehjulet. Farver, der er analog med salvie er gul og en dybere nuance af ren grøn.

Monokromatiske

En monokromatisk farveskema indebærer brug af forskellige nuancer af samme farve. Hvis du skulle finde salvie grøn på farvehjulet kunne du flytter fingeren op eller ned i forskellige nuancer af gul-grøn til at finde en maling farve, der vil bidrage til at gøre rummet monokromatiske.

Neutral

Male væggene en neutral nuance er altid en sikker satsning. Cremet hvid, tan, kaffe eller ecru vil fungere godt for at fremhæve grågrøn sofa. En anden "no-miss" vægfarve ville være, hvad der henvises til som "greige," en kombination af grå og beige.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com