Hvad maling farver gå med olie gnides Bronze?

April 1

Hvad maling farver gå med olie gnides Bronze?

Olie gned bronze er en metal-finish, som er blødere og mere neutral end regelmæssig bronze. Mens en normal Bruneret udstiller en blød, gylden glød, har dens olie gned modstykke en dybere, mørkere stemmer. Der er nogle variationer i olie gnides bronze finish, afhængigt af producenten; nogle har tendens til lidt til gule og andre en slags blød rødgods. Den vigtigste farvekomponent er neutrale, men, hvilket betyder, at du vil have en masse muligheder kommer op med kompatible farver.

Varm neutrale

En varm neutral farve vil afhente varmen af metal, især hvis finish har noget af den varme, undertiden fundet i olie gnides bronze. Taupe eller beige, kan infunderes med et strejf af gul eller lys jorden farve, bringe det ud. Hvis den varme neutrale er på den lyse side, vil det være mere kompatible med resten af dit indretning, som mørkere neutrale farver kan være undertrykkende til tider.

Blød grøn

En lys mint eller lys gul-grøn farve tonet med et strejf af grå vil komplimentere køligere, rødgods finish. Den ekstra grå tone holder farven fra overvældende den subtile toner af olie gnides bronze. I almindelighed, vil opholder sig med lysere og mere neutral farver hjælpe fremhæve finish.

Efterårsfarver

Bruge en farve fra den varme del af farvehjulet, ligesom en gul-guld eller rav for en dristigere farveskema. Rødbrun, okker eller andre efterårsfarver giver en glød til rummet og vil gå godt med de bløde udstråling af olie gnides bronze. Efterårsfarver kan nemt blandes og matches forudsat de ikke er alt for mættede eller intens.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com