Hvad maling til brug på ovn-fyret naturlige sten

January 18

Hvad maling til brug på ovn-fyret naturlige sten

Ovn-fyret ler og sten overflader kan udgøre en udfordring for nogle standard - og latex-oliebaseret maling. Ligesom andre Utraditionel overflader, såsom keramiske fliser eller glasfiber, kan ovn-fyret sten kræve en base coat primer før du tilføjer dit ønskede maling farve. For de bedste resultater, skal du vælge en vedhæftning primer, der er garanteret til at vare så længe du får brug for det.

Definition

Ovn-fyret sten er en type af artisan byggemateriale, der består af varme forskellige kombinationer af ler og sten i en ovn. Afhængigt af stil og teknikker, der anvendes til at gøre stenen, kan din flade være enten glat eller ru. Hvis din ovn-fyret sten har en ru overflade, vil det være lettere for din maling til at holde og tørre på det. Relativt, kan glatte kiln-fyret overflader have en glaseret sheen, der kan afvise de oprindelige maling lag og kræver ekstra tørretid.

Maleri Kiln-fyret sten

Du skal vælge en primer til at bruge som en base coat. Ifølge Sherwin Williams hjemmeside, vedhæftning primere er almindeligt anvendt til at male hårde, glatte overflader, der er generelt betragtes som unpaintable, såsom keramiske væg flise, runde PVC rør, glas eller laminat. For at sikre din maling varer, male en base coat ved hjælp af en vedhæftning primer, som vil obligation stramt til de indvendige og udvendige overflader af din ovn-fyret sten og tillade dig at male over det med din ønskede farve.

Hvilken maling til brug?

Når din første lag primer er tørt, kan du begynde at maleri successive lag af uanset hvilken farve du vælger. Afhængigt af hvilke primer, du bruger, skal du vælge en topcoat, der er kompatibel med din basefarve. For eksempel, hvis din primer kun giver mulighed for olie-latex eller vandbaseret epoxy maling, skal du vælge din foretrukne farve ved hjælp af denne særlige type af maling.

Sikkerhedsproblemer

Mange traditionelle malinger indeholder flygtige organiske forbindelser som benzen eller formaldehyd, som kan frigives til luften og potentielt forårsage sundhedsmæssige problemer som astma eller kræft, ifølge "New York Times." For at begrænse din eksponering af luftbårne VOC kemikalier, skal du vælge en miljøvenlig maling fremstillet af naturlige ingredienser.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com