Hvad maling til brug på træ møbler

July 22

At vide hvad maling til brug på træ møbler kan være forskellen mellem et længerevarende projekt og en der knitrer og skaller. Maling er god at bruge træ, fordi det forsegler og beskytter den. Mange faktorer skal tages i betragtning, når du vælger en maling type, herunder tilstand og alder af træ og om maling var brugt på møbler tidligere.

Primer

Når træ er slebet og glat, kan du bruge en vandbaseret emalje primer. Anvende en lys lag og lad det tørre, efter instrukser fra fabrikanten.

Mangler

Check for ethvert skønhedsfejl på møblerne. Røre dem, hvis det er nødvendigt.

Latex maling

Vandbaseret eller latex maling er ideel til brug på træ, når det er primet. Ifølge BobVila.com, det tørrer langt hurtigere end oliebaseret maling, er næsten lugt-mindre og giver mulighed for nem oprydning (se link i ressourcer).

Funktion

Latex maling holder deres farve bedre over tid og er mere elastisk end oliebaseret maling. Du kan forvente stykke træ møbler ikke brug for malerarbejde i lang tid.

Ansøgning

Sørg for at anvende 2 coats af latex maling på træ møbler. Bruge en syntetisk børste, med fokus på lys frakker til undgå løber eller drypper.

Seal

For at forsegle træ, anvende 2 lys lag af vandbaseret polyurethan til møblerne. Mellem frakker, let sand træ med sandpapir, der har en 400 grus (eller højere) og fjerne støv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com