Hvad man ikke skal sætte i skrald bortskaffelse

May 2

Når du bruger din renovationsafgifter, er det nemt at begynde at sætte næsten alt i det. Blot en enkel flip en switch og alle de gamle madrester vil blive varetaget af. Men dette er ikke tilfældet og der er flere produkter, der faktisk kan forårsage skader på skrald bortskaffelse.

Fedt

Når du bruger din George Foreman grill eller andre produkter, der indsamler fedt og olie, kan du føle tilbøjelig til at hælde det ned renovationsafgifter. Dog vil du ikke gøre dette. På grund af sammenhængen i fedt, vil det størkne efter det køler. Så hvis du hælder det ned din renovationsafgifter, vil det størkne i dit afløb, som vil blokere din vask og forårsage produkter og andre objekter til at sikkerhedskopiere. Du vil gerne smide dette junk, eller tage den til et fedt og olie genvindingsvirksomheden. Enten ville være bedre end hælde det ned din renovationsafgifter.

Mad med Fiber

Fiber er generelt anses for godt for din krop, men det samme er ikke tilfældet, når vi taler om din renovationsafgifter. Ligesom i kroppen, vil fiber overholder andre produkter, men i en renovationsafgifter det vil klamre sig til de øvrige produkter og enten holde sig til væggene i afløbet eller bortskaffelse (som vil medføre en blokering), eller det vil holde sig til den faktiske blade og beskadige den. Sådanne produkter, du ønsker at forsøge at undgå er æggeskaller, kød knogler, majs kolber, blomster og frø. Disse er de produkter, der vil enten nødt til at blive smidt væk eller placeret på en kompostbunke.

Farligt affald

Farligt affald bør aldrig blive kastet ned i afløbet, og dette omfatter skrald bortskaffelse. Disse produkter omfatter motorolie, maling og andre rengøringsmidler. Disse kan finde deres vej ind i vandforsyningen og ender forårsager alvorlige skader på afløbssystemet. Du bliver nødt til at råde over disse ved at kontakte din lokale regering og bede om det nærmeste facilitet kan behandle affaldet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com