Hvad man skal bruge, når du har et hul mellem to forskellige slags tæppe

October 4

Hvad man skal bruge, når du har et hul mellem to forskellige slags tæppe

Tæppe gør et rum ser nice. Når du tilføjer tæppe, er der et hul i gulvet mellem to værelser. Hvis hvert værelse har en anden stil af tæppe, tager udfylde hullet kreativitet. Flere metoder bruges til at blande løber mellem to områder sammen. Foretrukne gap reparation metoden afhænger af størrelsen af hullet. Reparationsmetoder er simpelt men kræver kendskab til grundlæggende værktøjer.

Andet stykke af tæppe

Hvis du har et stort hul, give et værelse en dekorativ accent ved at udfylde kløften mellem to tæppe stykker med en dekorativ tæppe strip. Måle afstanden mellem de to tæpper, og skære den dekorative stykke tæppe 1/4 tomme bredere end måling. Søm ned tæppe tack strips langs begge kanter af hul lige ved siden af de to tæppe stykker. Placér dekorative løber ind i hullet, og hammer tæppet på plads ved hjælp af en gummihammer. Når stifter fange på gulvtæppet, holder det det dekorative tæppet på plads, udfylde hullet.

Metal tærskel plader

Metal tærskel plader er den letteste metode til at fylde mindre huller mellem forskellige typer af tæppe. Disse plader kommer i størrelser fra 1-tomme omfattende til 8 inches lang og kommer i en række forskellige farver. Måle afstanden mellem de to typer af tæppe, og få en tærskel plade 2 inches bredere end hullet. Placer metalpladen over kløften, så det er 1 tomme over hvert stykke tæppe. Søm eller skrue tærskel pladen på plads. Hvert kit leveres med den nødvendige søm eller skruer.

Skræl og Stick flise overgang

En anden måde at udfylde et stort hul fylde området med flise. Brug skræl og stick fliser til at fylde åbning mellem de to typer af tæppe. Måle stykker, skær dem til at passe, skræl opbakning og holde dem på plads. Fliserne kommer i mange forskellige farver og mønstre, så der er en, der passer til dine behov.

Træ tærskel

Træ tærskel plader er ligesom metal tærskel plader. De kommer i forskellige størrelser, lige fra 1 tommer til 8 inches lang, så de arbejder godt for små huller. De kommer i en bred vifte af farver. Hvis du ønsker en større dækningsområde, gøre din egen træ tærskel. Måle åbningen, og skære en 1-tommer tyk bord, så det passer til åbningen. Brug en router på kanten af brættet, så siderne er afrundede, og søm det på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com