Hvad man skal bruge på Redwood sidespor til at holde det søger nye

December 6

Husejere har en række sidespor materialer til deres hjem. Naturtræ sidespor, såsom redwood, er en fælles valg på grund af dens attraktive rød-brun farve, naturlige udseende og langvarig karakter. Redwood kræver regelmæssig vedligeholdelse for at holde det søger nye, dog. En række finish anvendes til at bevare overfladen udseende såvel som den strukturelle integritet af træ.

Om Redwood sidespor

Redwood tilbyder mange fordele som et sidespor materiale. Den naturlige rødlige farve passer godt ind i skovklædte omgivelser og vejr gradvist til en grå farve. På ethvert tidspunkt i aldringsprocessen er det muligt at bevare den farve, du gerne ved at anvende en sealer. Med regelmæssig vedligeholdelse, kan redwood sidespor vare op til 30 år. Derudover giver redwood sidespor god lyd isolering til dit hjem, dæmpning af støjen fra regn, hagl og vind. Redwood kræver re maleri eller re farvning hvert 3 til 5 år, ifølge 1stVinylSiding hjemmesiden.

Redwood sidespor problemer

Konstant eksponering for ultraviolette stråler fra solen kan forværres redwood sidespor, udtørring af træ og gør det sårbart over for miljømæssige skader. Meldug kan ofte vokser på træ overflader, forlader mørke misfarvninger. Denne mug vækst kan fjernes med husstandens klor blegemiddel eller oxalsyre, tilgængelige på isenkræmmere. Jern negle kan også rust og misfarve den træ sidespor. Bruge aluminium, rustfrit stål eller god kvalitet hot-dyppet galvaniserede søm.

Rengøring Redwood sidespor

Regelmæssig rengøring af overfladen af redwood med vand vil fjerne overflade snavs og pletter fra træ sap. Pres vask er ofte brugt på sidespor, men skal gøres omhyggeligt for at undgå grubetæring træ og løs sidespor fra sin position. Ansætte en pres-vask selskab erfarne i at arbejde med træ sidespor materialer. Hvis du forsøger at rengøre træbeklædningen selv, bruge et lavtryk indstilling på sprøjten.

Oliering Redwood

Kogt linolie bruges ofte til at nære redwood og give et attraktivt glans på overfladen af materialet. Disse olier har en tendens til at favorisere væksten af mug, dog, og anbefales ikke. Linolie er undertiden tilføjes oliebaseret maling til at øge penetration og tilføre fugt til træ, ifølge Bill og Kevin Burnett på Inman hjemmesiden.

Gennemsigtige pletter

Transparent pletter hjælp til at bevare den naturlige farve og integritet af træ uden at ændre farven. De er let farvet for at forbedre det naturlige look af træ samtidig beskytter overfladen mod UV-stråler og meldug, at holde din redwood sidespor på udkig nye. Undgå brug af lak eller polyurethan belægninger, som knæk og skræl med eksponering for elementerne og skabe en dårlig udseende på træ.

Maleri Redwood sidespor

Maleri træ sidespor tilbyder en god beskyttende belægning for redwood sidespor og hjælper med at fjerne mug vækst. Olie-baserede anbefales at redwood sidespor som disse beskytte træet bedre end latex maling, som danne en tykkere belægning over skoven.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com