Hvad man skal bruge til at få en varm blød olie Finish til trægulve

August 31

Hvad man skal bruge til at få en varm blød olie Finish til trægulve

Når du arbejder med træ projekter, hvad enten trægulv eller møbler, du har muligheder for efterbehandling af træ, herunder maling og bejdse. Hvis du leder efter en bestemt finish, som en varm, blød, olieret udseende, er der nogle produkter, bør du overveje. Dog involverer efterbehandling ikke kun gnide en olie-baseret produkt i skoven. Træet skal være ordentligt forberedt, før du tilføjer efterbehandling produkter.

Slibning

Før du tilføjer nogen form for finish til et trægulv, nødt du til at slibe det. Korrekt slibning åbner op for træets porer, mens forlader en meget blød, glat overflade, vil blive attraktivt, når det er plettet og forseglet. Slibning et trægulv er en todelt proces. Du skal slibe træet med medium-grade sandpapir og sand det igen med bøde-grade sandpapir. Før du anvender nogen form for olie, skal du rense støv med en fugtig klud.

Linolie

Når den anvendes på træ, giver hørfrø olie en varm, lys finish. Da olien tørrer, det hærder og normalt giver den færdige træ en blød, skinnende udseende. Hvis du har træ, der er meget lys eller har en svag korn, såsom ahorn, kan linolie forbedre korn uden at dække det. Nogle mørkere produkter, såsom pre tonede lak, vil overmande kornet og bare dække det op. Linolie forbedrer kornet og samtidig have en minimal indvirkning på træets pigment, giver det en varm, olieret finish.

Tung olie

Som med linolie, hærder tung olie når det tørrer, at træets overflade en skinnende glans, der vil hjælpe med at beskytte det mod fugt. Tung olie giver en meget mørkere finish end linolie, og en tung olie finish bliver mørkere med hver ansøgning af olie. Dette betyder, at du kan styre hvordan mørk eller lys træ er med antallet af frakker du finder anvendelse. Uanset hvor mørkt du gøre træet, vil slutresultatet være en varm, olieret look.

Olie-baseret polyurethan eller lak

Efter du sand træ ned, er det ikke nødvendigt at plette det overhovedet. Men, forsegling træ er nødvendigt at bevare og beskytte integriteten af træ. Hvis du bruger en olie-baseret polyurethan eller lak til at forsegle træ, bliver det tørre og hærde til en blød rav farve samtidig øge træets årer. Fordi sealer er olie-baserede, vil det give træet et olieret sheen. Olie-baseret polyurethan eller lak kan bruges til at forbedre det bløde olieret udseendet af træ, der har været plettet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com