Hvad man skal kigge efter, når de køber bestik

January 16

Hvad man skal kigge efter, når de køber bestik

Bestik refererer til redskaber bruges til at spise og serverer mad. Bestik omfatter gafler, knive, skeer og mere specialiserede redskaber såsom støbeskeer, tænger og servere. Bestik typer omfatter sterling sølv, sølv plade og rustfrit stål. Kvalitet, pleje og omkostninger varierer meget mellem disse forskellige materialer og bør overvejes, når du køber bestik.

Misforståelser

Mange mennesker bruger udtrykket "sølv" til at beskrive alle bestik. Dette er vildledende, unøjagtige og forvirrende, da ikke alle bestik er lavet af elementet sølv. Det er vigtigt at forstå forskellene mellem fælles bestik materialer så du kan foretage en informeret køb.

Sterling sølv

Sterling sølv bestik er sammensat af en solid legering af 92.5 procent fine sølv og 7.5 procent kobber. Sterling sølv bestik stykker er mærket "sterling", "925" eller "925/100." Når du køber sterling sølv bestik, kontrollere, om denne mark for at sikre bestik er autentisk. Sterling sølv bestik er holdbare, har naturlige antibakterielle egenskaber og udvikler en ønskelig glans og patina med tiden. Vask af hænder anbefales sterling sølv bestik, selv om mange mennesker sat det i opvaskemaskinen. Hvis du sætter din sterling sølv bestik i opvaskemaskinen, det skal være adskilt fra sølv plade eller rustfrit bestik, som farvning kan forekomme. Sterling sølv også skæmmer og skal poleres med jævne mellemrum med en blød klud.

Sølv plade

Sølv plade bestik er et billigere alternativ til sterling sølv. Sølv plade bestik består af en nonsilver metal base dyppet i sterling eller en mindre sølv blanding. Der er ingen mærker godkende sølvplade bestik eller standarder for hvad der anses for sølvplade. Sølv plade tilbyder udseendet af sterling sølv, og det er opvaskemaskinen. Nogle sølv plate kræver polering, nogle gør ikke. Kontakt producenten for at få instruktioner. Silver plating slidt ned til sidst, udsætter nonsilver base, så det betragtes som mindre holdbare end sterling sølv og rustfrit stål.

Rustfrit stål

Rustfrit stål bestik er den mest almindelige type af bestik, og det er billigere end sterling sølv eller sølv plade. De fleste rustfrit stål bestik er fremstillet i 18/10 stål og er markeret med dette nummer; 18/10 stål er en legering af 72 procent rustfrit stål, 18% krom og 10% nikkel. Stål giver bestik holdbarhed, chrome tilbyder rust modstand og nikkel bidrager glans. Rustfrit stål bestik er opvaskemaskine sikker, holdbare og billige. Det kræver ikke polering.

Overvejelser

Når der træffes beslutning om en type af bestik, overveje dit budget, samt hvor meget tid du ønsker at afsætte til pasning af dit bestik. Tror også om hvor lang tid du forventer din bestik til sidste. Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe dig med at afgøre den bedste form for bestik for dig at købe.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com