Hvad man skal kigge efter, når de køber en dyne

November 13

Dundyner anses af nogle for at være højden af luksus i sengetøj. Fremstillet af slidstærkt materiale og fyldt med de bløde isolerende fjer af ænder eller gæs, dundyner indeholder høje niveauer af varme, komfort og kvalitet til dem, der søger for at forbedre deres søvn. Når du køber en dyne, er der flere funktioner til at overveje for den højeste grad af komfort.

Fylde strøm og varme niveauer

Fyld magt er et tal, der repræsenterer mængden af rummet en ounce af ned vil udfylde Talsmanden. Ideel fyld magt vil dog variere afhængigt af din placering. Jo højere magt, varmere vil du føle mens du sover. Mens dem i koldere klima vil nyde dette, kan mennesker der lever i varmere regioner finde en rating på 700 eller højere uudholdelig. Ratings mellem 500 og 600 er bedre til varmere regioner. Ud over fyld magt, skal du kigge efter varme niveauer samt, da disse ratings hjælpe med at sikre en komfortabel nattesøvn i enhver klimazone.

Trådantal

Når du køber en dyne, kig på den Talsmanden trådantal. Dette tal repræsenterer antallet tråde pr. kvadrattomme og angiver niveauet af blødhed og holdbarhed, men også forhindrer urenheder og ned tab. Kig efter produkter med nummer tråd tæller, der spænder mellem 230 og 380.

Baffel Box konstruktion

Baffel box konstruktion er en ekstra funktion ikke bruges af hver producent men er en vigtig egenskab at kigge efter, når de køber en dyne. Baffel box konstruktion indebærer syning og individuelt fyldning mindre stof vægge med ned. Over tid, den dyne kan flytte og ned påfyldning vil klump eller plads ud, at skabe kold lommer. Baffel box konstruktion sikrer ned fyldet forbliver på plads, giver en længere loft og forhindrer ned tab så godt.

Garanti

Et andet vigtigt element er den garanti, der kommer, når du køber en dyne. Garantier spænder fra etårige til levetid, og længden af garantien er en indikator for kvaliteten af produktet. Dundyner kan være pebret så det er bedst at beskytte din investering med en kvalitet garanti.

Overvejelser

Dundyner er holdbare, næsten 20 år, og har tendens til at koste mere end de fleste mennesker gerne vil tilbringe på bedding. På den anden side dundyner give uovertruffen varme og komfort, hvilket for nogle er vigtigere end pris. Hvis du overvejer at købe en dyne, bør du bemærke materialerne bruges da nogle mennesker er allergiske over for naturlige ned dyner og måske ønsker at overveje at købe alternativer som silke, polyester eller syntetisk ned. Ud over at købe en dyne, bør du købe en dyne cover til at beskytte Talsmanden og forhindre snavs og urenheder fra at komme ind i stoffet. Tillad din nye Talsmanden mulighed for at luft ud for to til tre dage før du bruger det og hver tre til seks måneder bagefter. Maskinvask eller hånd vaskes Talsmanden separat på en blid cyklus og tumler tørt lav.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com