Hvad man skal kigge efter, når de køber en King Size madras

July 12

Købe en madras af enhver størrelse er en proces, som du bør sætte nogle tankevirksomhed i da du tilbringer cirka en tredjedel af dit liv, liggende på den. Opgradere til en king size eller udskifte din gamle konge kræver nogle alvorlige overvejelser som det kan være en af de mest kostbare møbler investeringer du vil gøre til dit hjem. Træffe den rigtige beslutning nu, og du vil nyde fordelene i år til at komme og undgå rastløshed, ubehag og købers anger.

Size Matters

Bestemme hvilken King-size madras du virkelig har brug for. Alle konger er skabt ikke lige, og det gælder ikke kun for kvalitet, men faktiske størrelse samt. En standard king er 76 inches lang og 80 inches lang, mens en California king er 72 inches lang og 84 inches lang, ifølge Rådet bedre søvn. Hvis du er godt over seks fod høj og ofte finde at fødderne hænger ud i slutningen af en queensize seng, vil en standard king ikke hjælpe denne situation på alle. De har samme længde. De yderligere fire inches leveres af en California kingsize-madras vil hjælpe med højden spørgsmålet, selv om du vil give op fire inches personlige rum i bredden.

Købe en standard konge, hvis din Hovedmålsætningen er at gøre mere personlige plads til dig og din partner, børn eller kæledyr på sengen.

De fysiske dimensioner af dit værelse kan gøre en forskel for. Brug et målebånd til at få de nøjagtige målinger af dit soveværelse og mark hvor hjørnerne af hver størrelse madras vil være når det er i rummet. Efterlade dig plads nok mellem madrassen og vægge for at undgå overbefolkning.

Kvalitet Over pris

Ikke ofre kvalitet for prisen. Niveauet af komfort og mulighed for at få ordentlig hvile og støtte gør din madras, en af de mest indflydelsesrige boligindretningsprodukter på din hverdag. Din madras kan koste alt fra flere hundrede dollars til et par tusinde dollars, og køb på begge ender af spektret er ikke nødvendigvis det rigtige skridt.

Stick med betroede mærker eller andre produkter, der er blevet anbefalet af folk du kender, der har haft deres madrasser i mere end et år. Ser på hele linjen på din lokale søvn shop og medmindre du falder i kærlighed med denne $5000 madras op foran, forsøger at købe noget i øvre-midten af produktlinje.

Typer

Vælg en madras, der er behageligt for dig og passer til dine behov.Innerspring madrasser med hul spoler og spoler, der løbende er blandt de mest populære på markedet. Købe en hul coil system madras (Simmons BeautyRest er et fælles eksempel), hvis du er på udkig efter lige vægtfordeling. Disse typer af madrasser forhindre for stort pres på bestemte punkter i kroppen for at give mulighed for at sove i den samme stilling hele natten. En kontinuerlig spole system (såsom Serta perfekt Sleeper) er ideel for par, der ønsker at begrænse bevægelse overføres fra én person til en anden. Med andre ord, vil ikke du føle den anden person bevæger sig rundt om natten.

Hukommelse Skummadrasser (såsom Tempur-Pedic) fjerne pres på kroppen og har stort set ingen bevægelse overførsel, men har Ulempen, at være ganske dyrt. Ifølge AskMen.com, folk har tendens til at synke for langt ned i madrassen og har problemer med at flytte deres vægt, mens andre klager over, at disse madrasser "sove varmt."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com