Hvad man skal kigge efter, når de køber en Sofa

March 16

Hvad man skal kigge efter, når de køber en Sofa

Mens en sofa udseende er vigtigt, så det passer ind i dit eksisterende indretning, er det ikke den eneste faktor, som du bør overveje når du foretager et køb. Faktisk, for at gøre det bedste køb beslutning, er det vigtigt at fastslå et bestemt sæt kriterier til at vurdere en sofa, før du nogensinde sætte foden inde i en møbelforretning.

Stof

Stoffet er en vigtig overvejelse, når de køber en sofa. Tænke over din livsstil. Hvis du har børn og kæledyr, kigge efter et stof, der kan modstå en ekstrem grad af slid og ælde--så silke og linned er ude. Syntetiske microfiber er holdbare og pletbestandigt. Bomuld, en naturlig fiber, kan blive behandlet for smudsafvisende evne, men er ikke så holdbare. Uld og læder kan modstå ekstreme slid, men er dyrere end andre stof alternativer. Kontrollere sømmene på stoffet at sikre, at de er godt tilpasset. De dyrere sofa, de bedre mønstrede tekstiler vil flyde. I det mindste burde være ens stof mønstre på front og sider af sofaen. Dyrere sofaer vil have stof mønstre, der matcher fra den tilbage nederdel front skørtet og på begge sider.

Ramme

For rammen af sofaen er vigtigt at levetiden af stykket. Hvis rammen er bygget af en blød træ, såsom pine, er det mindre robust end en ramme lavet af Ask, eg, birk eller bøg. Bløde træsorter kan warp efter ca. fem år. Ovntørret træ - træ med fugt fjernes--er de sturdiest ramme konstruktion materiale af alle. Mens metal kan synes som en god mulighed, er der altid en chance for vridning. Plast og spånplade rammer har ikke den varige effekt af løvtræ, enten. Spørg sælgeren om ramme snedkeri, eller hvor rammen er sat sammen. Rammer holdt sammen af metal skruer og beslag, træ eller dobbelt træ dyvler, eller træ corner blokke er gode valg. Aldrig købe sofa holdt sammen udelukkende med hæfteklammer, lim eller negle. Ben bygget som en del af rammen og ikke skruet på er at foretrække.

Fjedre

Mens Håndbundet fjedre er overlegen, kan de i høj grad øge prisen på en sofa. Serpentine fjedre er en god langvarig alternativ. Tryk ned på sofaen for at sikre du føler støtte. Fjedrene skal føle sig fast og tæt sammen. Må ikke købe en sofa, der indeholder mesh eller gjord i stedet for fjedre, fordi de ikke vil holde op til års brug.

Fyld

Hvis du vælger polyurethan skum, fylde, tykkere og mere fast sorten vil vise sig mere holdbare. Den blødere, mere behagelig form nedbryder hurtigere. Høj-elastiske skum tilbyder komfort og holdbarhed, men er dyrere. Down-polyfiber er økonomisk, men flader ud med lidt slid. Gåsedun blandet med fjer bruges i høj kvalitet sofaer, men du er nødt til at konstant fnug puder. Konventionelle skum indpakket i polyester pladevat eller høj elasticitet skum i et lag af ned kan give dig både komfort og holdbarhed i en. Prisen vil variere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com