Hvad man skal kigge efter, når de køber en vaskemaskine og tørretumbler

January 7

Hvad man skal kigge efter, når de køber en vaskemaskine og tørretumbler

Selv om husholdningsapparater bliver billigere, det har stadig betragtes som en stor køb for de fleste forbrugere. Før du begynder at shopping for en ny vaskemaskine og tørretumbler, er der flere ting du bør overveje. Her er hvad du skal kigge efter, når de køber en vaskemaskine og tørretumbler.

Instruktioner

Ting at overveje

•Measure området hvor du planlægger at placere din nye vaskemaskine og tørretumbler. Hvis du allerede har en vaskemaskine og tørretumbler, vurdere placeringen og foretage justeringer for ændringer i størrelse. Nu er et godt tidspunkt at overveje placering i nærheden af døre og vinduer. Hvis din nuværende apparater har været i måde, kan du begynde at søge efter mindre enheder, eller endda stabelbar sæt at spare endnu mere plads.

•Decide på farve. Vil du matche farven på maling, tapet eller gulve? Hvis det er tilfældet, tage en prøve med dig, når shopping til at få et eksakt match eller at koordinere. For dem, der kan lide at indrette en masse, er det bedre at holde sig til neutrale toner, der vil arbejde med masser af farveskemaer. Producenter nu designe vaskemaskiner og tørretumblere i en bred vifte af farver; Det er imidlertid også vigtigt at huske, at lyse eller mørke malet apparater vil vise skrammer, ridser og dings lettere end neutralt-farvede enheder.

•Indstil funktioner og kapacitet, som du har brug for. En stor og aktiv familie vil naturligvis brug for mere kapacitet og holdbarhed i deres vaskemaskine og tørretumbler til at rumme den hyppige brug. Par, unge og gamle kan få kapacitet og funktionalitet, de har brug for i mindre enheder. Vælg funktioner, som du ved, du vil bruge, i stedet for de seneste tendenser. Hvis du ikke vaske en masse jeans og håndklæder eller sengetøj, kan du nøjes med en maskine, der har mindre temperatur og vandstand indstillinger. Hvis du har masser af fine washables og dyrt tøj, kan du vælge en skive, der har indstillinger for sarte med flere temperaturindstillinger at undgå at beskadige disse typer af tøj. Du kan også overveje om du har brug for et arbejde station eller opbevaring bygget, at din vaskemaskine og tørretumbler. Hvis du allerede har fået plads til disse funktioner, der er oprettet, kan du udelade tilføjede bekostning af disse funktioner.

•Consider energieffektivitet enheder. Energy Star-rated tøj skiver vil spare dig hundredvis af dollars over levetiden af apparatet, og kan endda kvalificere dig til skattefradrag. I øjeblikket, Energy Star ikke Vurder tøjtørrere, da de mener alle modeller til at være relativt ens med hensyn til energiforbrug. Ud over elektricitet, overveje mængden af vand, at vaskemaskinen vil udnytte per belastning. Hvis du bor i et område, hvor du nødt til at betale månedlige vandregningen, er det særligt vigtigt.

Dyrknings din lokale apparat forhandlere til at finde ud af hvilke virksomheder tilbyder gratis eller nedsatte levering, installation og fjernelse af gamle apparater. De fleste forhandlere vil tilbyde disse services gratis, hvis du bor inden for en vis radius (normalt 25 til 50 miles) i deres butik. Hvis lageret af dit valg ikke giver disse services gratis, vil det spare dig penge for at få området klar til dem, når de ankommer. Fjern de gamle enheder selv, rense området grundigt og gøre sikker på din vandlinjen og elektriske tilslutninger er klar til installation.

•Hvis dit hjemmearbejde med hensyn til finansiering, tjenesteydelseskontrakter (vedligeholdelse), og garantier. Hvis en butik tilbyder en rabat ved køb af en vaskemaskine/tørretumbler combo, foretage visse du klart forstå alle de vilkår og betingelser, holde alle kvitteringer og få det hele i skrivning.

Tips & advarsler

  • Det betaler sig at gøre din forskning, før du begynder at shoppe så at du ikke vil være let påvirket af det første tilbud, du er konfronteret med. Forskning vaskemaskine og tørretumbler combos online før du begynder at shoppe. Besøg flere store hjemmesider, og tjek gennemgå websteder til at finde ud af hvad andre mener om bestemte mærker. Se nedenstående ressourcer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com