Hvad man skal kigge efter, når de køber lædermøbler

November 6

Nogle varer kan tilføje et kig af raffinement og charme til et hjem som lædermøbler. Møbler i læder har længe været betragtet som et statussymbol, delvis på grund af de omkostninger og besvær involveret i køb og pasning af dem. På grund af dette ved ikke alle, hvad man skal kigge efter i søger et godt stykke lædermøbler, som kan forårsage problemer senere.

Byggeri

Forsøge at skelne, om den interne konstruktion af møblerne er god. Det kan være svært uden at fjerne læderet, men der er et par generelle indikatorer. Føle rammen, hvor du kan gennem læder; en tykkere ramme har tendens til at give mere styrke til den samlede stykke. Løft det for at måle vægten kan også hjælpe, selvom det er på ingen måde en absolut regel; generelt er bedre bygget møbler tendens til at være tungere. Forsigtigt flex stykke for at se, hvis det forsinker godt mod pres. Kontrollere den eksterne konstruktion samt; synlige samlinger og sømme kan give en indikation af hvordan stykket blev opført, og hvor godt det er sandsynligt, at sidste.

Slid og ælde

Hvis møbler stykke bruges, efterse det for generelle slid og ælde. På lædermøbler er de største spørgsmål huller og flænger i læder, samt pletter. Alle disse kan være vanskeligt, hvis ikke umuligt, at afhjælpe uden blot at erstatte læderet. Også check af fornemmelse for nogen steder, hvor Læderet er blevet betydeligt blødere end resten af materialet (disse vil være på den mest tungt anvendte del af møbler). Disse bløde pletter vil skulle behandles forsigtigt, eller de kan hurtigt blive til RIP'er eller huller.

Læder tilstand

Kig på den generelle tilstand af læder. Er det skinnende og glat og godt-velplejet-for, eller kedelig og grovere? I brugte stykker, spørge, hvor længe det har været siden læderet var sidst aircondition; de fleste stykker skal konditioneres én eller to gange om året. Hvis du kan finde ud af hvor tyk læder er; tykkere læder vil være mindre tilbøjelige til at rive eller krølle. Hvis stykket er ny, Spørg, hvad anbefalede pleje procedurer er for hver model, da de kan være forskellige.

Ægte læder

På grund af de mange imiterede læderprodukter tilgængelige er det nogle gange muligt, at et stykke af "" lædermøbler ikke er lavet af læder på alle. Enhver velrenommerede møbelhandler vil mærke sin bestand præcist, men nogle skruppelløse eller uvidende private sælgere kan gøre krav på et stykke er læder, når det er en efterligning. Den nemmeste måde at fortælle er normalt ved at kigge på bagsiden af det materiale, som kan kræve, at kigge på undersiden af møblerne. Mest imiteret læderprodukter har en klud maske opbakning, ægte læder ikke har, så hvis bagsiden af materialet gør ikke også ser ud og føles som læder, er det sandsynligvis ikke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com