Hvad man skal kigge efter, når de køber loft Fans

March 28

Tilføjelse af en ventilator i loftet kan tilføje skønhed til ethvert rum i dit hjem. En ventilator i loftet kan også hjælpe for at køle rummet, som kan spare dig penge på din månedlige el-regningen. Loft fans varierer meget i stil og funktion, så det er vigtigt at vide, hvad du skal kigge efter, før du køber en.

Energi Rating

Kigge efter loft fans med Energy Star-logoet, hvilket betyder det kan spare dig penge på din månedlige el-regningen. Et loft fan med lys, der viser Energy Star-logoet bruger omkring 50 procent mindre energi end en lignende fan, som ikke er Energy Star-rated. Hvis dit loft fan har en lys på det, kan du øge din energibesparelser ved hjælp af kompakt fluorescerende pærer.

Fugt Rating

Vælg en ventilator i loftet for den placering, hvor du vil installere det. Du har brug for en fan at Underwriters laboratorium satser som egnede til installation i våde områder, hvis det bliver installeret på en veranda eller andet område, hvor det kan blive våde. UL satser også nogle loft fans som "fugtig", hvilket betyder at du kan installere dem i områder med høj luftfugtighed, såsom et badeværelse.

Størrelse

Der findes flere størrelser af loft fans. Størrelsen er diameteren i tommer, af de forsamlede loftsventilator vinger. Størrelser spænder fra 29 til 54 inches. Et værelse op til 75 kvadratfod i størrelsen, Vælg en 29 - 36 tommer loft fan. Værelser med 76 til 144 kvadrat fødder skal 36 - 42 tommers loft fan, 145 til 225 kvadratfod kræver en 44-tommer fan og 226 til 400 kvadratfod 50 og 54 tommer fan. Hvis dit værelse har mere end 400 kvadratfod, du muligvis installere mere end én loft fan, afstand mellem dem jævnt.

Belysning

Du kan købe loft fans med eller uden lys. Hvis dit værelse ikke behøver ekstra belysning, vælge en ventilator i loftet uden lys. Du kan tilføje eller ændre lys kits på de fleste typer af loft fans. Hvis du vælger en lys kit med glas nuancer, købe ekstra nuancer, hvis du kan. Dette vil tillade dig at erstatte brudt nuancer i fremtiden uden at skulle erstatte den hele lys kit, hvis din nuancer er ikke længere tilgængelige derefter.

Montering

Typisk, du vil installere en ventilator i loftet omkring 7 fod over gulvet. Hvis dit værelse har et lavt til loftet, vælge en flush eller "hugger" montering. Denne form for montering bruger ikke en downrod til at placere loftsventilator tættere på gulvet. Standard loft fan installation kræver en 3-5-tommer downrod, og længere længder er tilgængelige for installation i værelser med højt til loftet. Hvælvede eller skrå lofter kræver en ventilator i loftet, der er kompatibel med en skrå installation.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com