Hvad måned druerne modnes?

February 28

Hvad måned druerne modnes?

Dyrkning af druer (Vitis spp.) er ikke en eksakt videnskab, og du kan ikke forudsige, præcis hvornår druerne bliver klar til pluk. Hvor druerne modnes afhænger af flere faktorer, herunder den druesort og hvor meget sol vin modtager. I de fleste tilfælde druer tendens til at være klar til plukning i sensommeren eller tidligt falde i de områder, hvor de vokser af US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 til 10.

Når druerne vises

I begynder begyndelsen til midten af foråret, drue blomst skud at dukke. De vokser gennem foråret, og bliver bestøvet. Den bestøvede blomstrer falder af vin, forlader lille drue bær bag, giver dem resten af sæsonen--nogle gange hele sommeren--til at udvikle og modnes.

Grundlæggende Picking måneder

Det bedste tidspunkt at begynde at checke din druer til modenhed afhænger delvist af typen af druer du er voksende. "Cabernet Sauvignon" druer (Vitis vinifera "Cabernet Sauvignon"), for eksempel, som vokser med USDA zoner 7-10, har brug for en lang vækstsæson. Du kan muligvis hente dem så tidligt som midten af September, men de kan ikke være klar indtil de første to uger af oktober. "Chardonnay" druer (Vitis vinifera "Chardonnay"), som også vokser i USDA zoner 7 til 10, kan være klar til at vælge så tidligt som i midten af August.

Faktorer af modenhed

Den druesort giver dig en idé om hvornår man skal begynde at checke din druer til modenhed, men det kan ikke fortælle dig præcis når at samle dem. Solen er en vigtig faktor i modning druer. Om sommeren var cloudier end normalt, kan din druerne modnes langsomt. Også, alle druer på vinstokken måske ikke modner på samme dag--klaser, sidde på skyggefulde side af vin kan tage længere tid end dem, der får mere sol. Druerne har tendens til at udvikle farve før de er klar til at vælge, så farven alene ikke bør diktere Hvornår du høste. Klemme druerne forsigtigt hjælper dig med at afgøre hvornår de bliver mindre fast og er ofte en indikator for modenhed.

Smagning for sødme

En af de nemmeste måder at fortælle når dine druer er klar til at plukke er at smage dem, især hvis du er usikker på dine forskellige generelle tidslinje. Start smagning druerne, når de ser ligesom de den rigtige farve og føles lidt blød når klemt. Fortsætte smagning en drue dagligt eller hver anden dag indtil druerne udvikle den søde smag du ønsker. De ikke fortsat at modnes efter de er plukket, så lad dem blive på vinstokken indtil smagen er rigtige. I nogle sorter, kunne det medføre smagning druerne i flere uger, gennem September og i oktober.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com