Hvad markeringsfarve for indvendige turkis væggene?

July 25

Hvad markeringsfarve for indvendige turkis væggene?

Turkis er en kombination af blå og gul, med en vægt på blå. Turkis er en beroligende nuance, der siges at støtte i koncentration. Det er en ren, frisk udseende skygge, der virker såvel i stue som i et legerum. Stemningen i rummet bestemmes delvist af de farver, du introducere som accenter. At finde den perfekte nuance er så nemt som at kigge på et farvehjul.

Supplerende

En supplerende skygge vil altid arbejde som en markeringsfarve. Komplementære farve er fundet direkte overfor den primære farve på farvehjulet. I forbindelse med turkis er komplementære farve orange. Anstrøg af orange i møbler, såsom sofa puder, kast, blomsterdekorationer og illustrationer, vil give en pop af dramatiske accent farve.

Analoge

Fundet støder direkte op til den primære farve på farve hjul er en tilsvarende farve. Cerulean blå og aqua blå er analoge til turkis. Du kan arbejde en eller begge af disse nuancer ind i stuen gennem gardiner, tæpper, vaser og stearinlys.

Monokromatiske

En monokromatisk farveskema kan være vanskelig at trække ud men giver en rig, dramatiske færdigt look. En monokromatisk indretning er opnået ved at begrænse din udsmykning farver til forskellige nuancer af den primære farve. For eksempel, hvis dine vægge er medium turkis, tilføje en dybere nuance af turkis i vejen for puder, kaster og forhæng. Find en lysere nuance af turkis for tilbehør, såsom stearinlys, photo frame måtter og blomster.

Neutral

Altid en sikker satsning, neutrale farver arbejde særligt godt med en farve så stærk som turkis. Neutrale farver inkluderer forskellige nuancer af brun, hvid og sort og er nem at indføre i hele indretning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com