Hvad materiale til brug for en Hearth Base

December 26

Hvad materiale til brug for en Hearth Base

Bygning eller remodellering en pejs Arne vil sandsynligvis afhænge af faktorer, herunder personlige budget og home decor. En skorsten er et af tre vigtigste komponenter i en pejs, som omfatter et brændkammer forsamling og pejs åbning. Arne støtte og foundation omfatter pejss base forsamling. Pejs ildsteder er opbygget ved hjælp af beton, mursten eller beton murværk, gulv fliser eller sten på grund af deres brændbart karakter.

Pejs ildsteder

Ud over at være brandsikre, styrkes anvendes en hearth base materialer for at støtte Arne og ekstra vægt. Den indre skorsten eller gulvet i forbrændingskammeret er også bygget med brandsikre materialer. Arne udvidelse eller ydre hearth vender rummet er konstrueret ved hjælp af beton, mursten og beton murværk, fliser eller sten. Dog kan brændkammer eller skorsten bygges ud af letvægts metal. Hårdttræ gulvbelægning, træ sidespor, gips og andre brændbare materialer trim og kappematerialer kan ligge ved siden af den ydre skorstenen. Men, disse er normalt placeret mindst 1 fod fra brændkammeret foret.

Brændeovn Arner

Pejs alternativer som brændeovne er enten fritstående eller indsat i pejs åbninger. Brændeovne hvile på mursten, beton eller flise hearth baser. Væggene indramning brændeovne er også lavet med de samme materialer. Fritstående brændeovne sidde på mursten eller beton hearth baser.

Fordele

Basen er vigtig for strukturstøtte og giver beskyttelse mod varme til nærliggende gulvbelægning og brændbare materialer. Fordi skorstenen er komponenten, der er tættest på rummets gulv, fungerer det også som knudepunkt i en pejs. Materialer som fliser tilbyder forskellige mønstre og give Arner en kunstnerkvarteret ser afhængigt af fabrikantens valg og layoutindstillinger. Ofte, vil flise fremstiller og forhandler virksomheder designe layoutet hearth, skøn flise størrelser og bestille det korrekte beløb at minimere skæring under montagen.

Overvejelser

Undersøge typen af foundation som pejsen er bygget, og om yderligere arbejde er nødvendigt for at pænt overgang stueetagen til materialer i den færdige skorstenen. Betonfundamenter kan være glattes med thinset, mens krydsfiner undergulve kræver udlægning af et brændbart underlag, ifølge "This Old House" magazine. Andre valgmuligheder omfatter opløftende hearth ovenfor rummets gulv eller anvende en stribe af hårdttræ gulvbelægning hvor de to færdige kanter mødes. Arne puder--fritstående fundamenter typisk lavet af fliser eller sten--kan fungere som skorstenen selv eller dække eksisterende Arner. Være opmærksom på skorstenen pad størrelse, da det bliver nødt til at dække den gamle skorsten og passer ind i rummets dimensioner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com