Hvad materiale til brug omkring trædesten

March 20

Om bygget fra firkantede tekstureret hardscape blokke, tonede beton eller traditionelle kredse, tigger en snoede vej af trædesten næsten os at krydse sin vej. Nogle stepping sten veje er lagt ud med geometriske præcision, mens andre formidle en mere friløb udseende. Når stenene er på plads, har en boligejer mange muligheder med hensyn til de materialer, der anvendes til grænsekontrol og omgive dem.

Barkflis

Barkflis er et fremragende materiale til surround din trædesten med. Du kan vælge naturlige farvede dækningsmateriale som strimlet pine og cedar. Du kan bruge farvet barkflis. Det fås i disse farver som rød, blå og lilla. Sække barkflis er solgt af mange hjem forbedring Centre. Men hvis dit projekt vil kræve en stor mængde, mange lokale landscapers kan levere løs muld ved vognlæs. Som de appellerer til en mere specialiseret kundekreds, må de bære flere sorter og farvevalg end en typisk hjem forbedring butik.

En nyere type af barkflis er hakket gummi barkflis. Lavet af genbrugte dæk, er det også tilgængelige i en række farver, herunder brun og rød. PermaLife og Vigoro er to populære mærker af gummi barkflis.

Chips

Nogle slags tilhugget materiale kan se godt ud omkring din trædesten. Du kan vælge nuggets eller chips af fyrretræ bark. Ligesom barkflis, kan bark nuggets købes enten sække eller løs. En anden mulighed ville være at bruge hvide marmor chips. Ved hjælp af sække marmor chips, kan du oprette en fed kontrasterende kig hvis du gået de hvide chips med en gangbro af farvet beton trædesten. Tilhugget hårdttræ gør også en fremragende barkflis. Eksponering for solen vil gradvist fade deres flade overflader til en blød grå. Træflis findes undertiden gratis. Offentlige arbejder afdelinger i mange byer forærer tilhugget træ til alle er villige til at trække det. Alle ydelser. Byerne er ikke belemret med bjerge af træflis og boligejere får gratis landskabspleje materiale. Som et eksempel på dette, har byen Syracuse, New York, leveres gratis træflis til offentligheden i mange år.

Vær opmærksom på, at enhver naturmateriale som træflis og barkflis vil efterhånden henfalde og rådne væk. Farvet barkflis vil også begynde at blegne i solen. Derfor vil alle kræve periodisk opfyldning til at opretholde det ønskede udseende. Derudover vil til sidst begynde ukrudt og græs spirer og vokser op gennem disse naturlige materialer. Du skal muligvis regelmæssigt programmer af en herbicid at holde dem i skak.

Grus

Hvis du brugte grus under din trædesten til at hjælpe med at holde dem niveau, kunne du omgiver trædesten med den samme type af materiale. Fint tilhugget sten kan gøre en fremragende materiale til at bruge. Ligesom marmor chips rådner sten ikke væk. I sidste ende, dit valg vil blive dikteret af din personlige følelse af stil og din landskabsarkitektoniske budget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com