Hvad materialerne skal bruges til et betongulv i en Garage?

January 4

Hælde en konkret garage kan være udfordrende, hvilket er grunden til det er normalt bedst at hyre en professionel. Hvis du vælger at hælde din egen konkrete garage gulv, vil du enten dækker en snavs gulvet inden for en eksisterende garage eller æglæggende betonen før garagen er bygget. I begge tilfælde, gør at du har de nødvendige værktøjer og lige konkrete mix, før du starter projektet.

Opsætning af

Du skal bruge en stål rake og skovl til niveau snavs i garagen, hvis det ikke allerede niveau. Derudover købe nogle 2 x 4 brædder og streng før hælde din beton. To af bestyrelserne bør udvide bredden af garagen, og to andre skal dække garage længden på hver side. Udvide de længere 2 x 4 brædder på forsiden af huset, et par inches tidligere hvor garageporten lukker. Det vil fjerne enhver huller under garageporten. Anbring fire stakke i nærheden af de fire hjørner af 2 x 4 brædder. Vedhæfte nogle snor rundt om stacks og omkreds af din garage til at markere dybden af din betongulv. De fleste garage gulve er omkring 4 inches tyk.

Hælde beton

Du har to muligheder for beton: køb af fabriksbeton eller bestiller beton fra en entreprenør. Måle den firkantede optagelser for at afgøre, hvor meget beton du har brug for. Fabriksbeton er mellem 67 og 75 procent sand og grus og 25 til 33 procent cement, ifølge eksperter på Aubuchan Hardware. Alt du skal gøre er at blande det med vand. Sørg for din beton er 4.000 pounds per kvadrattomme (psi), som er den nødvendige styrke for at støtte køretøjer, ifølge absolutte Garages.com. Bruge omkring 5 3/4 gallons af vand for hver taske.

Bestil nok beton på forhånd, når du bruger en konkret entreprenør. En entreprenør vil hælde beton fra en cement lastbil. Også, lægge nogle klar plastfolie over overfladen af snavs før hælde beton. Plastikken fungerer som en dampspærre at undgå fugt ophobning og revner.

Afretningslag og Bull flåd

Afretningslag og bull flåd bruges til at glatte overflader af garage gulve. Du kan muligvis leje en smøre, som er en lang, tung bar, der strækker sig over længden af din garage gulv. Disse enheder er brugt mere til garager uden strukturer, som du ikke kan træde på cementen, mens det er hærdning. En bull float er et alternativ til lukkede garager. Det har en stor flange knyttet til en pæl for nivellering konkrete garage gulv.

Epoxy fugemasse

Vent omkring 60 dage til at forsegle dit gulv med epoxy, ifølge "This Old House" magazine. Dette giver den konkrete tid til at størkne og bosætte sig i. Ren overfladen af din garage gulv før du anvender din epoxy fugemasse. Køre en push kost over overfladen til at sprede vandet og ren væk eventuelle rester. De fleste epoxy fugemasser efterlade en lidt ru overflade. Du kan også vælge en, der giver en blankere overflade for et slankere udseende. Anvende din epoxy med en rulle, meget gerne male væggen i et hus. Brug en pensel til at nå de ydre kanter nær vægge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com