Hvad miljøet mingbønner vokser bedst i?

December 18

Hvad miljøet mingbønner vokser bedst i?

Mung Bønner--også kendt under navnene på grøn eller gylden gram--er en stort set under-anerkendt afgrøde i USA. De fleste af bønnespirer fundet i salat barer er spirer mung bønne. Afgrøden er også brugt meget som sojabønner i foder og som grøngødning afgrøde i nogle områder. Grøngødning afgrøder er afgrøder, der er vokset op til et punkt og derefter pløjet før plantning primære afgrøden. Grøngødning afgrøder dyrkes for deres højt kvælstofindhold, og som en bælgplante, mung bønne passer regningen.

Vækstbetingelser

Hjemmehørende i Indien, hvor det stadig er et almindeligt dyrkede afgrøde, mung bønner vokser bedst i varme tørre omgivelser. Oklahoma er derfor, den største producent i USA. Men 75 procent af mung bønner forbruges i USA er importeret. Bønnerne er tørke tolerant og varme tolerant, hvilket gør dem til en af de få bælgplanter med disse kvaliteter, dyrket i USA. USA har succes med cool sæson bælgfrugter som kikærter, linser og faba bønner.

Plantning sæson

Plante mung bønner fra starten af juni i de fleste områder af landet. De tager så lang tid som 60 dage før blomster vises, og derefter blomstrer i flere uger før producerer frø bælg. Midten af September nærmer, bladene tørre op og blive brun--de kan falde fra planten; på dette tidspunkt er anlægget klar til høst.

Pod beskrivelse

Som alle bælgfrugter, mung bønner er frø fra planten og vokse inde i bælg. Bælgene er 3 til 4 inches lang og kan indeholde så mange som 15 frøene eller bønnerne. Anlægget selv er høj, så meget som 30 inches, og bælg er grupperet i blad-aksler med hver producerende aksel med flere bælg, samt et anlæg producerer så mange som 40 frø bælg per sæson. Selv om de starter ud grønne og meget gerne have bønner, som de ældre pod bliver mørkere i farven.

Spirende Mung Bønner

Det er let at vokse din egen mung spirer fra bønnerne ved vask og iblødsætning dem i vand natten over. Brug 1 1/3 kopper af bønner, placere dem i en stor krukke og dæk dem med vand. Afløb fra vandet den følgende morgen og skyl bønnerne godt. Gentag denne procedure hver 12 timer for tre til fem dage, afhængigt af hvor stor du ønsker spirer. Større spirer kan tage på en bitter smag. Opbevare dem i køleskabet i op til to dage, men pas på, at mens deres væksten er bremset, ikke er det anholdt. Bruge de rå i salater eller sandwich bønnespirer, eller koge dem i rør frites, for at nævne et par muligheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com