Hvad Mix giver mig en lilla farve?

May 15

Hvad Mix giver mig en lilla farve?

Syren er en farve i naturen og blander harmonisk med andre natur-inspirerede nuancer. Det betragtes som en cool farve, der naturligt introducerer ro og afslapning til en plads. Syren er lavet ved at blande farverne rød og blå til at gøre lilla og tilføje hvide at lette skyggen. Du kan foretage et kvalificeret gæt på hvordan alle farver, herunder lilla, er lavet ved at vide lidt om farveteori.

Primære farver

Der er tre primære farver: rød, blå og gul. Disse er de farver, som alle andre farver er oprettet.

Sekundære farver

Der er også tre sekundære farver: lilla, grøn og orange. Disse farver oprettes ved at blande to primære farver. Lilla, nuance i bunden af lilla, er en sekundær farve. Grøn er fremstillet ved blanding af blå og gule og orange resultater fra en blanding af rød og gul.

Tertiære farver

Tertiære farver kan gøres på to måder. Først er ved at blande alle tre primære farver. Når blå, røde og gule er blandet brown er skabt, betyder det brune er en tertiær skygge. Anden måde til at producere en tertiær farve er ved at blande en primær og sekundær farve sammen. For eksempel, producerer blanding af blå og grøn en blå-grøn nuance. Blanding af gul og orange skaber gul-orange.

Blanding af primære og neutrale farver

Den bredeste vifte af farver, er lavet ved at blande nogle kombination af primære farver med en neutral nuance. Ligesom syren er resultatet af de primære farver af røde og blå bliver blandet med de neutrale nuance af hvid, de fleste andre farver er født på samme måde. For eksempel opretter en blanding af blå og gul grøn. Når sort føjes til at farve bliver det olivengrøn. Rød og gul producere orange, men når brown føjes til det, en rust farve er oprettet.

Formlen

Forståelse at alle farver har en eller flere af de tre primære farver på deres base, kan du foretage et kvalificeret gæt om, hvordan en farve blev oprettet. Når en farve er blandet, er det ofte tilføjelsen af en lysere eller mørkere neutral farve hvid, grå, brun eller sort, som bestemmer dens nuance og intensitet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com