Hvad mørtel betyder: Hvordan til at dække en pejs med skifer sten

December 2

Hvad mørtel betyder: Hvordan til at dække en pejs med skifer sten

En af de mest almindelige metoder til at dække op gamle pejs er at installere skifer sten oven på det gamle materiale, såsom pejsen mursten eller blok. Mens den samlede installation er den samme som for andre fliser eller sten projekt, behøver du udføre nogle ekstra prep arbejde med mørtel at sikre de skifer sten har en flad base for deres installation. Når alt har været prepped, kan du installere skifer ligesom keramiske fliser på væggen.

Instruktioner

•Mix op en batch af thinset i en spand ifølge producentens anvisninger. Tilsæt vand til den tørre mix langsomt og rør det med boret og padle indtil du har opnået en cremet konsistens. Spred det på eksisterende mursten eller blok pejs til pels overfladen med mørtel og udfyld leddene mellem mursten eller blokke. Lad denne skimme frakke tørre i 24 timer.

•Lay ud flere fliser i træk at bestemme, hvordan du ønsker at lægge ud din pejs med skifer fliser. Brug niveau, målebånd og blyant til at tegne niveau og plumb linjer på din pejs til at guide de ydre perimetre for plumb og de vandrette fuger for niveau. Brug disse linjer som et referencepunkt for udtværing din thinset.

•Mix op et andet parti af thinset og spredes et lag af thinset mørtel på toppen af skim pelsen af thinset langs det nederste område af din installation med hakket murske. Tryk på skifer sten i mørtel og arbejde din vej i fra linjerne uden for omkredsen med skærer mod pejsen (hvis nødvendigt) og fuld fliser på de ydre kanter. Arbejd din vej fra bunden, så du kan stable sten.

•Installer andet række den samme som først med fliser spacere og kiler mellem fliser til at hjælpe med at holde leddene ensartet. Tilføj ekstra thinset til ryggen på stenene som er nødvendige for at bygge dem ud til at matche andre, tykkere sten. Brug blyant linjer som en guide, som du arbejder dig vej fra række til række.

•Kontrollér alle nedskæringer for din skifer sten pejs på flisen våd så. Tør off fliser med en gammel håndklæde så der er ingen vand til skade bånd mellem mørtel, sten og pejsen skimme frakke. Brug malertape til at holde fliserne hængende på tværs af toppen af pejsen i sted. Tillad mindst 24 timer før fugning din nye skifer sten pejs.

Tips & advarsler

  • En typisk 12 x 12 tommer flise kræver en 3/8 tommer indskåret murske. Større fliser vil kræve et større hak, og mindre fliser vil kræve en mindre notch.
  • Flise afstandsstykker kommer i en række forskellige bredder og kan vælges alt efter hvor lang du ønsker din injektionsmørtel leddene til at være. Flise kiler er kileformet afstandsstykker, der giver mulighed for minimal justering i tilfælde af natursten, hvor hvert stykke kan være lidt større eller mindre end de andre og således kræver yderligere manipulation.
  • Alle materialer og værktøjer kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik.
  • Bære sikkerhed gear, når arbejdet med elværktøj ligesom flise våde Save.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com