Hvad møtrik er en naturlig Spider frastødende?

July 8

Hvad møtrik er en naturlig Spider frastødende?

Mange mennesker er bange for edderkopper. Mens få arter af edderkopper der er farlige for mennesker, kan de stadig være et irritationsmoment i hjemmet. Hvis du har en edderkop angreb eller blot ønsker at holde boligen fri for edderkopper, behøver du ikke at henvende sig til kommercielle insekticider. Disse produkter indeholder giftige kemikalier, som kan skade børn og kæledyr, og de kan også være ganske dyrt. Snarere, prøv en naturlig metode af spider kontrolelement, der ikke vil sætte din husstand i fare.

Kastanjer som Spider afvisende

Mange elementer som urter, grøntsager og æteriske olier, der fungerer som naturlige spider afskrækningsmidler, men mange mennesker ved ikke, at nogle typer af nødder---nemlig kastanjer---er også effektiv. Som gælder de fleste nødder, indeholder kød af kastanje en olie, der naturligt frastøder edderkopper, fordi det producerer en duft, at edderkopper ikke kan lide. Ikke kun er kastanjer effektive i afskrække husstand skadedyr som edderkopper, men når de stoppe med at arbejde du kan genbruge dem og indarbejde dem i dit hjem-udsmykning ordningen.

Sikkerhed

Kommercielle insekticider arbejde fordi de indeholder kemikalier som diazinon, carbaryl og methyl parathion, som er giftige for insekter--- men der er også giftige for kæledyr og mennesker. Insekticid forgiftning kan føre til hud udslæt og betændelse, opkastning, hovedpine og i svære tilfælde, koma eller død. Kastanjer, på den anden side er helt naturligt og vil ikke efterlade giftige rester på overflader i dit hjem. Mennesker kan sikkert spise disse nødder, og derfor indtage eller kommer i kontakt med kastanjer vil ikke forårsage nogen alvorlig legemsbeskadigelse.

Sådan bruges kastanjer

Hvis du vælger at give afkald på insekticid sprays til fordel for noget naturligt som kastanjer, vil du stadig følge den samme grundlæggende ansøgningsproceduren. Drys hele kastanjer i de ramte områder af dit hjem, nemlig omkring dørkarme og vindueskarme. Edderkopper er også tilbøjelige til at være fundet i hjørner og støvede skabe såvel som i loftet. Spredning af friske kastanjer omkring fodpaneler i disse områder er alt du skal gøre.

Bruge kastanjer mere effektivt

For at maksimere effektiviteten af din pest control indsats, bør du også ansætte nogle grundlæggende sanitet procedurer. Holde dine gulve, fejet og dine tæpper støvsuges og regelmæssigt Kontroller hjørner af din lofter for at udvikle spindelvæv. At holde dit hjem rent vil udrydde enhver nesting edderkopper og forhindre dem i at opbygge webs. Du kan også drys citrus skræl eller tobak sammen med kastanjer til at tilføje nogle ekstra spider-frastødende magt. Citrus-baserede rengøring produkter kan også bruges til at frastøde edderkopper i kombination med overbrusning kastanjer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com