Hvad nedbrydes hurtigere: Græsafklip eller egeløv?

October 23

Hvad nedbrydes hurtigere: Græsafklip eller egeløv?

Kompostering er en glimrende måde at genbruge værftet affald og mad rester i brugbar jord ændringsforslag og næringsstoffer for dine planter. Kompostering er let at gøre, og du behøver ikke en særlig placering til at udrette det. Du har brug for en god blanding af organiske materialer til et afbalanceret kompost. De vigtigste bestanddele af kompost er kvælstof og kulstof. Kvælstof kan være selv af som de grønne, fugtige dele af kompost. CO2 er de hårtørrer, woody aspekter af komposten. Når de kombineres, de to brændstof en hurtig nedbrydning, men alene, de også nedbrydes, men hastigheden er bremset.

Carbon vs kvælstof

Eg blade i dette tilfælde er kulstoffet og græsset er kvælstof. Den optimale ration af kulstof til nitrogen til kompostering er mellem 25: 1 og 30: 1. På et højere CO2 range, varmeproduktion, som er den energi, brændstoffer nedbrydning, dråber og kompostering bremser. Højere rater af kvælstof kan forårsage en kompostbunke få mugne eller rådne. Dette er fordi kvælstof materialer tendens til at være våd og friskere end kulstof materialer.

Blade vs græs

Kvælstof nedbrydes ved en højere temperatur end CO2, hvilket betyder, at det vil bryde ned hurtigere i kompost. Græsset vil nedbrydes hurtigere end de egeløv, hvis det ikke skimmel først. Tilsætning af tørretumbler varer til bunken af græs vil forhindre mug og forbedre den komposteringsproces ved giver en balance mellem kulstof og kvælstof. Aerobe bakterier er de vigtigste nedbrydere og frigivelse kvælstof men brug carbon til brændstof deres aktiviteter. Det betyder, at flere blade eller carbon skal føjes til en kompostbunke at holde det aktive og sunde. Overskydende kvælstof i form af græs eller andre grønne elementer kan forårsage en bunke at blive ildelugtende og endda rådne fordi organismerne også frigive kvælstof.

Forholdet til kompostering

Græs er for det meste kvælstof og kræver en betydelig mængde af kulstof tilføjet for at gøre en perfekt afbalanceret kompost. Ratio for græs er 20:1. Dette kan synes som en stor mængde kvælstof, men ration for carbon illustrerer forskellen. Bladene vil kompost med et forhold på indkomstgabet. Bladene kan håndtere en høj mængde af kvælstof, men græsset kan ikke kombineres med kulstof i sådanne høje niveauer. En god balance vil forbedre nedbrydning og holde de aerobe bakterier fra frigiver toksiner i kompost.

Partikelstørrelse

Nedbrydning og dannelse af kompost er påvirket af luftcirkulation, temperatur og fugtighed. Det er også afhængig af størrelsen på elementer bliver komposteret. Jo mindre partikler, jo hurtigere elementer nedbryde. Området mere eksponerede overflade, bedre stand mikrober og bakterier kan få adgang til elementet til at bistå i nedbrydning. Afklippet græs er allerede lille nok, men det er en god idé at makulere bladene lidt. Dette kan gøres ved blæser eller rive dem i plænen og derefter klippe dem med græs. Resultatet er en blanding af kulstof og kvælstof, der kan starte en glimrende kompostbunke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com