Hvad oplader indretningsarkitekter for tjenesteydelser?

December 21

Hvad oplader indretningsarkitekter for tjenesteydelser?

Indretningsarkitekter opkræve en bred vifte af gebyrer. Priser afhænger af placeringen, størrelsen af projektet og omdømme af designeren. Bede om henvisninger til at finde en designer, der passer til dit budget.

Cost struktur

Designere arbejder for en Kommission, et fast gebyr eller en timesats. Dem, der arbejder for Kommissionen kan ikke opkræve dig fordi de modtager betaling fra købmænd og entreprenører de anbefaler dig. Designere, der opkræver et fast gebyr kan variere fra $500 til over $10.000. Timeløn for en designer også varierer meget fra $35 per time op til $500 i timen.

Store designere

Nogle Møbelforretninger tjenesteydelser gratis Boligindretning med et køb. Disse designere kan også hjælpe dig med at bestille varer, der ikke sælges i butikken. "Smart Money" magazine anbefaler du tjekker, at i-butik designer er en uddannet professionel, der er medlem af en trade organisation.

Fordele

Ifølge det amerikanske samfund af indretningsarkitekter, kan en professionel designer hjælpe dig med at spare penge ved at undgå kostbare fejl og korrekt udførelse af din vision uden redoing arbejde. Du kan have til at redo arbejde, hvis det færdige produkt er utiltalende eller usikre, som i tilfælde af en renovering, der ikke er strukturelt lyd eller en gulvbelægning, der er glat. Redoing arbejdet kunne fordoble udgifterne til materialer og arbejdskraft til dit projekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com