Hvad orme spise tomater?

April 28

Tomater er den mest populære grøntsag til hjemmet haven i Amerika, ifølge University of Illinois. De er generelt nemme at dyrke og levere en rigelige høst af velsmagende røde frugt indtil den første frost i de fleste dele af landet. De har nogle skadedyr, selv om, og hvis disse få etableret, de alvorligt kan begrænse mængden af spiselige frugter, der kan plukkes fra planterne. Nogle af de værste skadedyr er forskellige former for orme--ofte faktisk larver--der angriber frugter, blade eller begge dele.

Sukkerroer Army Worm

Sukkerroer hær orme er larver af sukkerroer army worm møl. Denne møl lægger tilfældigt æg på tomatplanter. Disse findes ofte på bladenes undersider. Æggene klækker til orm der spænder fra sort til grøn. Den sædvanlige kost af sukkerroer army worm er bladene af en tomatplante, men disse skadedyr vil spise frugten. De grave ud af huden og en lille mængde af kødet indenunder, at skabe en åbning for bakterier til at inficere tomat og ødelægge den.

Tomat børneorm

Tomat børneorm beskadiger tomater og andre medlemmer af natskyggefamilien, såsom aubergine. Ormene--larver af den lille børneorm møl - feed planter stængler og blade. Dette skaber små huller og i sidste ende ødelægger del af anlægget. Som larverne modne, de graver sig ned i frugt, forlader små huller i overfladen i nærheden af stilke, og ødelægge frugt inden for.

Kål Looper

Kål looper, som navnet antyder, er hovedsagelig tiltrukket til kål, men det kan forårsage stor skade på tomatplanter så godt. Når de foder, spise loopers store huller gennem bladene af tomatplanter, tillader sollys at trænge igennem til den unge frugt under. Tomaterne er så modtagelige for sun-skolde, som i sidste ende forårsager frugt deformitet og i mange tilfælde, ødelæggelse af tomaterne.

Tomat frugt orm

Tommer lange frugt orm møl er den voksne form af denne lille skadedyr. Møl lægger æg på bladene af tomatplante, i nærheden af små frugter eller blomster. Når larverne kommer ud, er de dækket med sorte knopper, gør dem nemme at identificere. Så snart de dukker op, bore frugt orme til tomater, helt ødelægge frugt. Det kræver vedvarende brug af insekticider til passende kontrol af disse ødelæggende skadedyr.

Tomat Hornworm

Tomat hornworm kan vokse mere end 4 inches lang, er lys grøn og har et enkelt horn stikke op på bagsiden af sin krop. At deres farve er lig i tomat plante løv, er disse bugs svært at få øje, at tillade dem at formere sig hurtigt før at blive udryddet. De spiser både blade og frugter, og et par af dem kan hurtigt strimler en plante. Den bedste måde at beskæftige sig med hornworms er at plukke dem ud af planterne dagligt og slippe dem i en spand sæbevand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com