Hvad Palm til anlægget på et hegn

November 1

Hvad Palm til anlægget på et hegn

Intet tilføjer en tropestemning til landskabet ganske lignende palmer. Disse alsidige planter vokser i en vifte af størrelser, former og teksturer. Palms løst kan klassificeres ved deres bladform: dem med finnede, smalle blade er kendt som fjer palms, mens planter med håndformede blade er kendt som fan palms. Uanset hvilken type du foretrækker, skal du vælge palms med kulturelle krav, såsom lys, fugt og hårdførhed, der mesh med betingelserne i nærheden af dit hegn.

Metal hegn

Metal hegn afspejle varme og lys, så palmer plantet i sådan en "varme zone" skal kunne tåle varmen, solen og den tørre jord almindelige i denne type af mikroklima. Den mexicanske blå palm (Brahea armata) tåler varme og vind og trives i en vifte af jord. Denne fan palme har blå-grønne blade og når 30 fod høj med en 10-fods spredning. Det vokser langsomt og producerer 18-mund-lange stilke af hvide blomster. Mexicansk fan palme (Washingtonia robusta) tåler ekstreme temperaturer og tørke og vokser hurtigt, at nå 40 til 100 fødder med en 15-fods spredning. Mexicansk fan palms har kompakt, lyse-grønne blade.

Åbne hegn

Hvis du har en åben, gennemsigtig hegn, såsom nogle lavet med lameller eller wire, vælge palms med tætte løv og lav baldakiner at øge privatliv. Pindo palm (Butia capitata) har flagrende grå-grønne blade at kurven nedad. Denne buskede palm vokser langsomt fra 10 til 20 fod høje. Pindo palms foretrækker halvskygge til fuld sol og muligvis beskæring til at fjerne døde blade. Middelhavet fan palme (Chamaerops humilis) har fan-formet blå-grå-grønne blade og vokser i en busket, multitrunked form. Disse palms nå højder på 15 fødder og sprede op til 20 fod bred.

Høje hegn

Til beplantning langs høje hegn, vælge store palmer med høj baldakiner. Træer med lige kufferter skaber en dramatisk syn når de plantes i en række langs et højt hegn. Gru-gru (Acrocomia totai) vokser til 45 fod høj og har en straight, opretstående trunk beklædt med torne. Gru-grus har flagrende blade og trives i en række forskellige jordtyper. Washington palm (Washingtonia filifera) vokser 50 til 60 fod høje. Det har en stiv, lige trunk og store, vifteformede blade og tolererer et udsnit af voksestedsbetingelser. Daddelpalme (Phoenix dactylifera) vokser 50 til 60 fod høje, og det har en ru, slank stamme og flagrende grå-grønne blade. Dadelpalmer foretrækker halvskygge til fuld sol og vokser langsomt.

Kystnære områder

Hvis dit hegn ligger i et kystområde, vælge palmer, der tåler salt spray og saltholdige jord. Selvom hegn kan give en barriere mellem palm og salt spray, kystnære vind bære og deponere saltvand tæt på strande og kyster. Kål palm (Sabal palmetto) vokser 30 til 60 fod høj og har en tyk, tætte kuffert og store, vifteformede blade. Dette Florida-native trives i våde tørre steder og tåler salt. Slank dame palm (Rhapis humilis) også tåler salt websteder. Denne langsomt voksende palm når 6 til 8 fod høj og har vifteformede blade. Slanke damer vokse godt i delvis skygge websteder med fugtig jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com