Hvad plæneklipper højde bruger du?

June 21

Hvad plæneklipper højde bruger du?

Græsplæne græsslåning gør mere end hjælpe bremse appel af dit hjem. Ordentlig græsslåning kan hjælpe dig med at reducere ukrudt, opretholde sunde græs og forebygge skadedyr problemer i din værftet. Skære græs for kort kan reducere dets massefylde og formindsker dets rodsystem. For at undgå problemer, skal du indstille din plæneklipper i den korrekte højde for typen græs du har og sæsonen som du klippe. Klippe hyppigt nok så at du ikke fjerner mere end en tredjedel af græs højde under en skæring.

Kentucky Bluegrass

Tjenesten kooperative udvidelse på University of Arkansas anbefaler en slåning højde på 2 1/2 til 3 1/2 inches for Kentucky bluegrass. Ifølge Ohio State University forlængelse, en højde på 2 til 2 1/2 inches er velegnet til foråret og efteråret slåning og rådgiver skæring Kentucky bluegrass mellem 2 1/2 og 3 inches i perioder med sommer stress.

Svingel og kortere græsser

Værfter indeholdende Svingel bør klippes i en højde af 2 1/2 til 4 inches, rådgiver UAS udvidelse service. Ohio State angiver en højde på 2 1/2 til 3 inches i hele sæsonen slåning. Græsser egnet til skæring kortere omfatter Bermuda græs og zoysia græs. Du kan skære dem til 1-2 inches med en Rotorklipper eller en halv tomme til 1 tommer med en reel plæneklipper.

Andre græsser

Indstille plæneklipperen højde 2 1/2 til 3 inches for fine fescues og flerårig rug græs om sommeren og 2 til 2 1/2 inches i foråret og falde. St. Augustine græs behov en højde på 2 1/2 til 4 inches i hele sæsonen slåning.

Slåning Tips

Når der klippes, skal du bruge et andet mønster til at klippe græsset end du gjorde den tidligere tid du klippes plænen. Dette forhindrer græs skubbes gentagne gange i en enkelt retning. Mow når græsset er tørt, så udklip er jævnt fordelt. "Sygdom organismer er mere let spredes i våde tørv, og friske blade knive tilbyder et udgangspunkt for infektion," advarer University of Arkansas kooperative Extension Service. Når korrekt klippes praksis følges, kan bioklip græsafklip i gården reducere behov for gødning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com