Hvad plæneklippere gør Electrolux?

July 10

Hvad plæneklippere gør Electrolux?

Uanset om du har en lille gård eller et stort stykke jord, at vælge den rigtige type og mærke af plæneklipper er afgørende for at gøre en møjsommelig opgave så let som muligt. Electrolux plæneklippere er lavet for at klippe græs hurtigt og effektivt. Slåmaskiner fås i en bred vifte af muligheder og prisklasser, herunder push plæneklippere og ridning plæneklippere. De fleste af Electroluxs plæneklippere er lavet af og markedsført fra Husqvarna, en global virksomhed, der ejes af Electrolux.

Automower

Electrolux's Automower har gjort til græsplæner, hvad den automatiske støvsuger gjorde til husholdningsbrug gulve. Designet til at opretholde græs i den korrekte højde, skærer Automower roligt græsset af græsplæner så stor som 1.800 kvadratmeter (mere end 19.000 kvadratfod). Plæneklipperen tillader brugernes hen til indstille parametre og er designet til at køre 24 timer i døgnet, syv dage om ugen til at opretholde den perfekte plæne. Dens elmotor bruger omtrent den samme mængde strøm som en 15 watt pære og kun lægger 63 decibel lyd. Brugere kan programmere plæneklipper til at køre på en løbende basis under specifikke timer eller på bestemte dage. Fra januar 2011 begyndte priserne omkring $2,000.00

Walk-behind slåmaskiner

At barkflis eller ikke at barkflis er ikke en kompliceret spørgsmål. Electrolux push slåmaskiner gør det relativt let at udføre hver opgave, afhængig af din personlige præferencer. Electrolux gør push slåmaskiner, såsom "Poulan Pro" 3 N 1 Hi-hjulet Push plæneklipperen, som har en 21-tommer dæk, en Briggs og Stratton motor og en mulighed for at muld udklip eller samle dem i en bageste taske til rådighed. Poulon Pro har en grov drejningsmoment rating på 5,50 fødder pr. pund. Fra januar 2011, priserne varierede fra ca $200,00 til $400,00.

Ridning slåmaskiner

Hvis du ejer et stort stykke af ejendom, kan en traditionel walk-behind plæneklipper ikke være det mest effektive valg for klippe dit græs. Electrolux gør også flere ridning slåmaskiner herunder bolig nul Drej plæneklipperen, XP Rider plæneklipper og plæneklippere ridning. Designet til at håndtere større projekter end traditionelle tilkoblet plæneklippere, kan disse ridning slåmaskiner håndtere store mængder af areal, skære en acre af græs i ca 30 minutter. Fra januar 2011, priserne spænder fra $1.600 til $4,440.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com