Hvad plæneklippere har Honda motorer?

January 20

Hvad plæneklippere har Honda motorer?

Honda er en japansk power udstyr, motorsport og automotive selskab, der producerer alt fra biler til alle terrængående køretøjer og små motorer. Lille Honda motorer--navnlig 160 kubikcentimeter model--er ansat hos en håndfuld virksomheder til power tilkoblet plæneklippere. Honda, selv fremstiller et sortiment af sådanne produkter, drevet af netop disse motorer. Andre virksomheder, der bruger Honda motorer i plæneklipper modeller omfatter håndværker og Husqvarna.

Honda

Honda producerer fire serier af tilkoblet plæneklippere drevet af selskabets motorer. Disse serier er linjerne HRX, HRR, timer og HRC. HRX slåmaskiner er selvkørende Mid-Size hjemmebrug enheder med variabel hastighedsindstillinger. Modeller i linjen HRR er forenklet maskiner magen til HRX plæneklippere. HRS slåmaskiner er skelettet enheder uden yderligere funktioner eller græs poser. HRC-serien er et kommercielt produktlinje, der er udstyret med en mere kraftfuld motor end andre plæneklipperen modeller. Enheder i linjen HRS omfatter en forreste kofanger, store græs taske og tunge håndtag.

Håndværker

Håndværker producerer en plæneklipper model outfitted med en Honda 160 kubikcentimeter motor. Modellen er møjsommeligt ret håndværker 160cc 22-tommer Honda bageste taske bag høje hjul foran selvkørende plæneklipper. Næsten alt, hvad maskinen gør er angivet sit navn. Det er udstyret med en 22-tommer dæk og bageste græs taske. Håndværkers Honda-drevet plæneklipper kommer med en to-års garanti og er i stand til at bioklip materialer, der er passeret gennem sine vinger. Det er en selvkørende plæneklipper med 12-tommer bageste dæk. Ifølge den officielle Produktbeskrivelse, vil Honda Motor "give dig et velkendt navn på kvalitet og præstation." Det er uklart, om motoren vil udføre såvel som det er anerkendt.

Husqvarna

Husqvarna producerer fire 3-i-1 gang-bag slåmaskiner drevet af Honda 160 kubikcentimeter motorer, en 3-i-1 drevet af en 190cc Honda Motor, og er en svævende trimmer udstyret en 135cc Honda Motor. En 3-i-1 plæneklipperen er man i stand til at skære, bioklip og sække materialer med nul indsats, der kræves fra at maskinen bruger. De fem Husqvarna modeller udstyret med Honda motorer er 7021RC (190cc), 7021RH, 7021RB, 7021R, og 7021P. HVTV52 svævende trimmer er en svævende plæneklipper designet til bjergskråninger, vand skure og andre områder, traditionelle slåmaskiner ikke kan nå. Det svæver på en egen-producerede pude af luft og ser ud som om det hører til i en episode af "Jetsons."


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com