Hvad planter afskrække sneglene i en have?

October 31

Sneglene er irriterende bløddyr, som kan skabe ravage i dekorative og spiselige haver. Sneglene kan blive afskrækket, madding eller fanget ved hjælp af en række hjem og kommerciel retsmidler. En måde at minimere sneglene i en have er at plante grænser eller områder af planter, der kan afskrække snegle.

Krydderurter

Aromatiske urter som mynte, rejnfan og balsam afskrække snegle og andre skadedyr. Den skarp duftende blade af planter som lavendel release æteriske olier når fartøjer i bladet er sprunget (rørt); Dette kan være ubehagelig for en slug på leaf's overflade.

Allium-løg

Sneglene kan ikke lide det stærk lugt, der følger med planter i allium slægten. Planter i løg/allium familien som purløg, hvidløg og porrer er slug afskrækkende, der kan plantes i nærheden af salat.

Yderligere frastødende planter

I almindelighed, foretrækker snegle at undgå planter, der er hårde, behårede og bitter, med blad overflade egenskaber, som kan forhindre slug tungen i tygge op bladet. Aquilegias, astilbes, begonier, Euphorbia, bregner, Fuchsier, græsser, hortensia, japansk anemoner, Dame kappe, penstemons, roser og sedums er eksempler på andre planter, der afskrækker sneglene i en have.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com