Hvad planter er gode for beholdere i Californien?

August 5

Hvad planter er gode for beholdere i Californien?

Container haver tilføje stænk af farve eller drama til entryways, vindueskarme, terrasser, verandaer og hvor som helst du ønsker visuel flair. Takket være californiske tempereret klima, en overflod af plantearter, herunder blomster, producere, græsser, vokser kaktus og sukkulenter hele året. Beholdere kommer i en bred vifte af valgmuligheder, lige fra middelhavs-inspirerede, glaseret keramik urner til polypropylen cylindre og andre ultra-moderne stilarter; Vælg containere, der bedst matcher stilen i dit hjem.

Sukkulenter

Varme-kærlige sukkulenter trives i containere og supplere Californiens halvtørre landskaber. Den tykke, kødfulde blade af sukkulenter tilføje tekstur og skulpturelle drama til terrasser, entryways, balkoner og hustagene haver. Sukkulenter er nemme at dyrke og kommer i en række figurer, herunder roset, klump og overlappende figurer. De fleste planteskoler fører et udvalg af sukkulenter. Sukkulenter ser interessant alene eller når kombineret med lignende planter. Kigge efter sorter af echeveria, aeonium, crassula og sedum der appellerer til dig. Sukkulenter er hårdfør men gøre bedst, når beskyttet fra intens sydlige Californien søn og tunge vind, regn og hagl. Bringe dem inde hvis temperaturer dukkert under frysepunktet.

One-Pot køkkenhaver

Single-puljen køkkenhaver er en sund og billig måde at vokse ingredienserne til en livret eller køkken. Hvis du kan lide salsa, plante en container med en enkelt tomatplante, jalapeno eller chili peber plante og koriander. Hvis du elsker friske salater, plante rød-blade salat, sammen med en klatring agurk og cherry tomat planten. En pizza og pasta container haven krav basilikum, oregano, en tomat og en mini peberfrugt. Californiens tempereret klima giver dig mulighed at dyrke ingredienser for en stor del af året. At plante grøntsager, bruge store, dybe Potter for at give planter nok plads til at vokse og danne rødder. Vælg en lys placering; Veggie gryder har brug for seks til otte timer af sollys dagligt.

Native Californien planter

Fyld din beholdere med indfødte Californien planter og blomster og drage fordel af xeriscape-lignende tilgang. Som i en xeric have trives indfødte planter i Californien miljø med en minimal indsats, selv om de kræver regelmæssig vanding. Med næsten 5.000 hjemmehørende arter findes et væld af muligheder. Salvia, penstemon, agastache, asters, Californien valmuer, rosmarin, isop og blomstrende solbær er alle gode valg. Californien byder på varieret terræn og forskellige økosystemer, fra tætbefolkede skovklædte bjerge til de mest golde ørkener. På grund af variationen, bede personalet på en lokal børnehave til at identificere, hvilken art, der er hjemmehørende i din region.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com