Hvad planter frastøde flyvende insekter?

February 1

Hvad planter frastøde flyvende insekter?

Sidde udenfor på en solrig dag med et glas iste kan hurtigt blive irriterende insekt sæsonen. Drage fordel af de planter, moder natur har givet for at holde flyvende insekter ud af din værftet. Mange planter med insekt frastødende egenskaber har den ekstra fordel af at være dekorative, spiselige eller begge dele. Du kan bruge insekt frastødende planter som grænser eller afbrudt blandt andre planter i din have til at beskytte dig og dine planter mod flyvende insekter.

Urter

Mynte og pebermynte vil holde kål møl væk. Rosmarin afviser kål møl, bønne biller og gulerod fluer. Meget få insekter nyde selskabet af estragon, så plante det liberalt hele værftet. Basilikum har en negativ indflydelse på de fleste flyvende insekter. Du kan endda gnide knust basilikum på din hud til at hjælpe med at afholde nogle insekter, mens du arbejder i gården. Hvis du vokser urter for at afvise flyvende insekter, kan du også høste og bruge dem til at tilføje smag til din madlavning.

Attraktive afskrækningsmidler

Morgenfrue er attraktive i blomst grænser og frastøde bladlus. Isop vil beskytte hvidkål og druer fra kål møl, men kan hæmme væksten af radiser. Nasturtiums holde væk bladlus og mange skadedyr af familien centnergræskar, herunder agurk beetle. Beskytte roser og hindbær fra japanske biller med rue, og holde asparges biller ude af haven med petunias.

Tiltrække fugle og nyttige insekter

Alternativt, du kan tiltrække fugle og insekter ind i din yard med birdbaths, foderautomater og planter så de kan bytte på flyvende insekter. For eksempel, tiltrækker yarrow gavnlige insekter som mariehøns, som igen vil spise bladlus. Nogle planter, der er gået til frø, som solsikker, vil tiltrække spurve og Mejser, som vil fest på hvepse og myg.

Advarsler

Matrem og nogle andre planter med insekt frastødende egenskaber er sådan effektivt afskrækkende, at de også vil frastøde gavnlige bestøvende insekter som bier. Holde disse planter fra æbler og andre planter og træer der kræver bestøvning. Nogle effektive insekt frastødende planter kan være skadeligt for mennesker og kæledyr, hvis de er spist eller gøre kontakt med huden. Pennyroyal, et medlem af mint familien, kan forårsage udslæt. Mens Rejnfan afskrækker mange flyvende insekter, kan det også forårsage spontan abort, hvis indtages af mennesker eller dyr. Bruge planter med skadelige bivirkninger med omhu og plante dem i områder, hvor de ikke er let tilgængelige for kæledyr eller børn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com