Hvad planter frastøde myg?

April 16

Instruktioner

•Mosquitoes er almindelige skadedyr i sommermånederne, der gør meget mere end blot skade en have. De kan sprede farlige sygdomme og gøre det mindre ønskeligt at tilbringe tid udendørs. Fælles myggemidler indebære giftige kemikalier, som kan have uønskede lugte eller andre bivirkninger. De fleste gartnere er uvidende, men at et par nemme at administrere planter kan gøre meget af det hårde arbejde med afskrække myg-gene. Hvis planterne selv ikke gøre tricket, prøv knasende nogle af bladene til at frigive de naturlige olier. Hvis myg er stadig et problem, høste bladene og gøre en koncentreret blanding for sprayflaske.

•Citronella stearinlys er allerede en fælles myggebalsam, fordi de ikke normalt medføre farlige kemikalier. Citronella, også kendt som citrongræs, er kilden til den frastødende olie i myg resistente stearinlys, så hvorfor ikke få det fra den naturlige kilde? Tja, en grund gror citronella græs at være 6 fod høje, så det ikke kan være praktiske i den gennemsnitlige forstæder baggård, og brug en tropisk miljø at trives. Horsemint har en duft svarer til citronella og vokser vildt i det meste af det østlige USA, fra Texas til Minnesota og Vermont. Ud over dens myggebalsam duft er horsemint olie et naturligt svampedræbende og bakteriel brandhæmmende.

•Rosemary er et attraktivt valg for mange gartnere, fordi den har sådanne dejlige ansøgninger i køkkenet. De fleste har ikke mistanke om denne populære urten er også en naturlig myggespray. Rosmarin behov for varmt, tørt vejr og veldrænet jord, så kan ikke være nem at dyrke i koldere klimaer. Hvis dette er et spørgsmål, kan rosmarin let dyrkes i en gryde og flyttet indendørs, når det er nødvendigt. Hvis intet andet, kan rosmarinolie i vand gøre en potent myggebalsam blandingen til en sprayflaske.

•Biodynamic landmænd, der ikke kun give afkald på kemiske pesticider, men kun er afhængige af naturlige økosystem relationer til at styre skadedyr, bruge morgenfruer for at holde væk bladlus og andre ødelæggende skadedyr. Duften af Morgenfrue er også effektiv til at afvise myg. Desværre, men det er også god til at dreje væk mennesker, så morgenfruer kan bedst være forbeholdt større skala operationer i stedet for baggård haver.

• De fleste mennesker forbinder catnip med dens indvirkning på arternes feline, men lidt ved de fleste af dem, det har også vist sig for at være mere end ti gange bedre til at afvise myg end DEET, et almindeligt anvendt kemikalie i kommercielle pesticider. Plante nogle catnip omkring din have og ikke kun vil skadedyr holde sig væk, men dine katte og alle nabolag katte vil elske dig!


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com